2016 m. spalio 16 d., sekmadienis

NYX PINK


Labas rytas, mano brangieji, šiandien rytiniam skaitymui pasakojimas apie NYX rožinės spalvos trio, matinius skaistalus Mauve, matinius rožinius lūpų dažus Audrey ir lūpų pieštuką Rose. Kas patiko labiausiai? Aptariame...











Rezultatas:




Mano nuomonė:

Aš praeitą savaitę buvau PC Panorama, tiesiog negalėjau neužeiti į NYX parduotuvę, nes smagu pasižiūrėti kaip po atsidarymo jiems sekasi. Ką galiu pasakyti: labai daug produktų jau prapirkta, kai kur nėra mėginukų ir testerių, o kur yra, sumaišytos spalvos ir eiliškumas.  Aš net nešneku apie tai, kad pasibaigė popierius rankoms valyti ir ant prekystalio stovi paprastas rulonas. Labai nesinori, kad po gerų kelių savaičių parduotuvė atrodytų dar baisiau, negu Douglas'e. Taip, suprantu, daug žmonių, didelis susidomėjimas, daug perka, tačiau reikia kažkaip kitaip. 
Na o šiandien jūsų dėmesiui pasakojimas apie kelis NYX produktus, apie tai, kas patiko, ir apie tai, kas nelabai.
Iš visos kompanijos labiausiai patiko matiniai, šilkiniai skaistalai, spalva Mauve, kurių pigmentacija labai gera, puikiai tušuojasi, idealiai atrodo ant skruostų. Tai ne vieninteliai NYX skaistalai, manau dabar  (po sėkmingos pažinties) išbandysiu dar kelius atspalvius.
Girdėjau labai daug rekomendacijų ir gerų atsileipimų apie NYX lūpų pieštukus, pagaliau yra proga juos išbandyti. Tiesą sakant, įvertinau, gera kokybė už mažą kainą. Minkštas, patogu ir malonu naudoti. Tiesą, NYX siūlo savo pirkėjams paprastus pieštukus ir išsukamus. Kurį pasirinkti, priklauso tik nuo jūsų, tačiau piniginis skirtumas vos ne du kartus, todėl aš už paprastumą. dar vienas dalykas, į Lietuvą neatkeliauja ryškios spalvos, specialiai oficialiame NYX puslapyje radau violetinius lūpų pieštukus, wow, labai apsidžiaugiau, tačiau pas mus parduotuvėje jų nėra. Labai gaila ;0(
Na ir pabaigai NYX matiniai lūpų dažai, kurie visiems taip patinka. Kodėl? Nesuprantu. Paprastas, plastmasinis įpakavimas, pliusas - matosi spalva, lengvai galima atskirti ir surasti norimą savo kosmetinėje. Spalvų pasirinkimas didelis, tačiau tai nėra klasikiniai matiniai lūpų dažai. Jie satininiai, pusiau matiniai, tačiau tikrai ne matiniai. Gal mano spalva taip atrodo, nežinau, reikės nusipirkti dar vienus tam, kad suprasti. Vienu žodžiu, jie nesausina, puoselėja lūpas, tačiau visiškai nesilaiko.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad NYX siūlo savo pirkėjams labai didelį kosmetikos pasirinkimą, manau kiekvienas gali atrasti tai, kas tikrai tinka ir patinka. Skaistalus labai rekomenduoju visiems, tobula kosmetikos priemonė už mažą kainą.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig