2016 m. spalio 16 d., sekmadienis

Šokis lietuje




Aš manau reikia ieškoti galimybių, o ne priežasčių. Aš iš tų žmonių, kurie niekada neieško pasiteisinimo. Tik į priekį, tik prie savo tikslo. Niekada negalvojau, kad madą fotografuoti taip sunku, kartais gamintojai reikalauja parašyti įrašą po tam tikro laiko, todėl nežiūrint į orą, reikia drabužių derinių nuotraukų. Žinote, kas yra svarbiausiai? Surasti tokius pat žmones, kurie nepriklausomai, ar lietus, ar pūga, ar sekmadienio rytas, ar penkatdienio vakaras supranta, reikia, reiškia reikia. Šį kartą prieš Fashion Night mes su Absentta nežiūrint į lietų bandėme įamžinti savo drabužių derinius.




Labai norėjau ( tikriausiai du metus svajojau ir galvojau) priderinti prie šilto megztinio neriniuotą sijoną, kad matytasi tik vos vos nerinių, tam, kad padaryti paprastą ir šiltą megztinį prabangiu vakariniu outfit'u. Pasakyta, padaryta, na o DEICHMANN ilgi batai čia atrodo pasakiškai.










Likau be galo patenkinta savo drabužių pasirinkimu, tačiau Sleek matinių lūpų blizgio spalva atrodo kiek per tamsiai, tikėjausi tamsiai bordo, o tokiu oru ji atrodo lyg būtų juoda. Tačiau juk tai buvo Fashion Night, o madingi žmones atrodo kiek neįprastai. Labai rekomenduoju apgalvoti galimybeę nešioti panašius sijonus prie ilgu megztiniu. Bandysiu dar derinti prie plisuoto odinio sijono arba prie trumpo juodo. 


Nuotraukos: Absentta


Striukė - ZARA
Skrybelė - Zaful
Avalynė - Deichmann
Rankinė - New Yorker
Megztinis - Zaful
Sijonas - Zaful
Vardinis pakabukas - Soufeel
laikrodis - Diesel ( Mados Prieskoniai)
Chokeris - Zaful
Kaklo papuošalas  ( viena dalis) Alt Boutique









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig