2016 m. spalio 17 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos






Labas vakaras, mano brangieji, bandau kaip įmanoma greičiau sutvarkyti nuotraukas ir paskelbti savaitės planą, juk jau nuo trečiadienio prasideda Tallinn Fashion week, todėl bus labai daug įdomybių tiesiai iš įvykio vietos, visos naujienos bus skelbiamos instagram @lithuanianbeautyblog, patikėkite, planų irgi labai daug, kaip ir naujienų. Labai atsiprašau, kad palikau šiandien be naujienų ir apžvalgų nuo pat ryto, tačiau visą dieną buvau mieste, sutvarkėme plaukus www.inhar.lt, patobulinome spalvą ir dar pravažiavau po parduotuves, juk reikia naujienų naujiems drabužių deriniams.






Prieš kelionę arba dar pakeliui dar aptarsime kosmetinę su savimi, drabužių pasirinkimą ir t.t. Kelias iki Estijos labai ilgas, apie 9 valandas, todėl manau spėsime padaryti viską.


Šnekėsime apie naują ANNY Phyto care to go naują pieštuką


Papasakosiu apie geriausius Matinius lūpų dažus ir blizgius, apie pačius pačiausius, išbandytus ir patikrintus laiko




Aptarsime Origins Make a Difference Plus veido kremą


Kartais blakstienų tušams reikia laiko 'pagalvoti', todėl apžvalgų iškarto neparašysi. Gosh vizažistė naudojo būtent šį Lash Sculpting blakstienų tušą proginiams makiažams ir wow efektui, išbandžius pirmą kartą, tokio efekto nebuvo. Nusprendžiau prie jo grįžti po mėnesio, nepatikėsite, norimas rezultatas.


Išbandysime Makeup Revolution Radiance higlighterių paletę



Šnekėsime apie Goh naują kreminę pudrą


La Mav veido prausiklis padarė labai didelį įspūdį jau po pirmo naudojimo, labai neįprastos tekstūros ir konsistencijos, nors ir gamintojas rašo, kad priemonė skirta riebiai odai, jis nesausina.

Naujienos:

Dove naujienos, labai patiko dušo želės ir aliejaus kvapai


MAC naujas maskuoklis ir kreminė pudra, o taip pat naujieji lūpų dažai, nekantrauju išbandyti


Kai atidariau L'oreal lūpų dažus fotografavimui, pajaučiau nerealų kvapą, tai senovinių lūpų dažų kvapas, galėčiau uostyti visą dieną


Jau netrukus pasakosiu apie naują BC Bonacure Fibre Force plaukus atstatančią liniją ir apie naują plaukų dažymą


Nors turiu daug Tangle Teezer šepečių, pasidaviau Hello Kitty serijai 



Mano plaukai gana trumpi, todėl man labai reikėjo apvalių keramikinių plaukų šukų mažesnio diametro iš GHD. Make up Easer tobulas dalykas, supratau, įvertinau ir labai mylių, todėl dar vienas į kolekciją (o jeigu rimtai, dabar jau šalta, todėl išplauti ir išdžiovinti neišeina geritai, o jis pastoviai naudojamas). Na o apie Sleek matinius lūpų dažus jau šnekėti nereikia, mano turima spalva atrodo kiek per tamsiai, todėl vakariniams makiažams - Old Hollywood




Ir pabaigai, karščiausia naujiena - Clarisonic Mia2, dar net neišpakavau, nes su drabužiais sėdžiu ir bandau pabaigti įrašą į blogą. O mintyse jau plaunu veidą... ;-)

Tokios naujienos ir savaitės planas, manau šią savaitę bus įdomi, nors įrašai gali būti skelbiami bloge labai neįprastu laiku, priklausomai nuo laisvo laiko per mados pasirodymus.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig