2016 m. spalio 22 d., šeštadienis

NYX in Tallinn


Pasakau iš karto, viešbutyje nėra spartaus inetreneto, todėl nėra visiškai jokios galimybės rašyti apie Talino mados savaitę, nes neįmanoma parsisiųsti nuotraukų, tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Kitą savaitę šnekėsime apie madą, na o šiandien kviečiu kartu su manimi į NYX parduotuvės atidarymą Taline. Net neįsivaizduojate, kaip smagu pamatyti ir kitas NYX parduotuves, todėl kviečiu į ekskursiją.

Pirmoji NYX kosmetikos parduotuvė (kampas) atidarytas Veru Keskur prekybos centre, kosmetikos parduotuvėje Kaubamaja, čia ir Lancome, ir Urban Decay, ir MAC, ir L'oreal. Vienu žodžiu, visi mėgstami brendai vienoje vietoje. Žmonių per atidarytą buvo irgi be galo ir krašto, didžiausios eilės tik tam, kad įeiti į parduotuvę. Kaip ir Vilniuje, vidurinėje aikštėje vyko apmokymai ir seminarai. Tačiau mažiau kalbų, daugiau nuotraukų....



Sakyčiau asortimentas toks pat, kaip ir Lietuvoje, tik kitoje šalyje viskas atrodo kitaip, sutinkate?





Nepatikėsite, šito stebuklo labai labai labai noriu, tai metaliniai lūpų dažai, spalvos, OMG, tobulos, tačiau aš juos pastebėjau tik tada, kai pradėjau tvarkyti nuotraukas. Galvojau, kad šešėliai. Pas mus šitos naujienos kol kas nėra, na nieko tokio, jeigu pas mus vis dar nebus, kitą savaitę aš būsiu Rygoje, ten didžiausia NYX parduotuvė Baltijos šalyse, todėl aš būtinai ten užsuksiu.






NYX kosmetika skirta Crazy makiažams, tačiau idealiai tinka ir kiekvienos dienos naudojimui, jeigu svajojate apie neįprastos spalvos lūpų dažus, akių pravedimą arba spalvotą blakstienų tušą, manau NYX tikrai turi ką jums pasiūlyti.


PS. Priminu, kad NYX parduotuvė Lietuvoje yra Vilniuje, PC Panorama











SHARE:

2 komentarai

  1. Man atrodo, kad reikės tavęs prašyti nupirkti man bazę blizgučiams Rygoj :D
    LUSCIOUS STYLE

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig