2016 m. spalio 19 d., trečiadienis

Origins MAKE A DIFFERENCE PLUS REJUVENATING MOISTURIZER Atkuriamasis drėkinamasis veido kremas


Tiesą sakant, aš visai nesitikėjau, kad ORIGINS turi tiek gerbėjų, tikriausiai tai mano kaltė, kad aš apie šį brandą sužinojau tik tada, kai jis atėjo į Lietuvą. Taip, esu mačiusi ši kosmetiką Duty Free zonose, tačiau dėmesio neatkreipdavau. Po pirmos pažinties ( o aš gavau testavimui naktinę kaukę, dieninį veido kremą ir paakių kremą) supratau, kad kosmetika verta dėmesio, labai geros kokybės, organinės sudėties. efektyvaus poveikio ir nuostabaus kvapo. Šiandien jūsų dėmesiui atkuriamasis drėkinamasis veido kremas, kuris tinka naudojimui rytais ir vakarais.








Atkuriamasis drėkinamasis veido kremas

Normaliai/sausai odai.

Šis atkuriamasis drėkinamasis kremas, papildytas savaime drėkinančiu žvynuotųjų selaginelių ekstraktu ir mūsų ličių ir arbūzų drėgmę išlaikančiu kompleksu, malšina giliau nei bet kada anksčiau ir atkuria sausos odos natūralios drėgmės trūkumą. Klinikiniais tyrimais patvirtinta, kad jis iškart padidina odos drėgmės atsargas, kad ji liktų maloniai drėkinama.

Talpa: 50ml

Kaina: 46,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Be galo lengvos ir malonios, jogurto konsistencijos kremas, kuris turi žolelių ir gaivų arbūzų aromatą (tiesą sakant, labai ilgai galvojau, na koks gi ingridientas taip mane sužavėjo, pasirodo, tai arbūzas) Kremas skirtas naudojimui rytais ir vakarais, gamintojas teigia, kad kremas akimirksniu atstato odos drėgmės balansą, kremas skirtas normaliai - sausai odai. Aš manau, kad rudenį, turint bet kokio tipo odą (nuo sausos iki labai riebios), jaučiamas drėgmės trukumas, todėl tokio tipo kremų naudojimas yra būtinumas. Noriu pasakyti tik tiek, kad kremas labai tiko ir patiko, dėl savo nelipnios konsistencijos, kremas labai greitai ir gerai susigeria į veido odą, akimirksniu drėkina, sumažina odos sudirginimą, suteikia švelnumo. Noriu kelis žodžius pasakyti apie įpakavimą, jis stilingas, sunkus, stiklinis, malonu pasiimti į rankas, kremą nuo neigiamos aplinkos poveikio saugo plastmasinė membrana su kompanijos logotipu.
Manau kad Origins MAKE A DIFFERENCE PLUS REJUVENATING MOISTURIZER patiks visoms, kiekio oda išsausėjusi, kam reikia papildomo drėkinimo, tačiau nori lengvesnės konsistencijos priemonės.


PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig