2016 m. spalio 25 d., antradienis

www.dresslily.com Dress to express


Labas rytas, mano brangieji, artėja Kalėdos ir proginiai vakarėliai, drabužių reikia įvairių įvairiausių, o kur dar pagalvoti apie naują paltą arba visiškai crazy rankinę? Šiandien jūsų dėmesiui dar viena internetinė parduotuvė www.dresslily.com iš kurios turėjau galimybę užsakyti drabužius, savo patirtimi ir nuomone skubu pasidalinti su jumis.



Parduotuvės principas beveik toks pat, kaip ir visų kitų, plius nemokamas siuntimas, kas labai gerai. Labai populiarios internetinės parduotuvės reikalauja pirkti už tam tikrą sumą, o čia nepriklausomai nuo sumos siunčia nemokamai. Tikriausiai nereikia sakyti, kad internetinių drabužių parduotuvių asortimentas būna labai panašus, jeigu prekė yra vienoje parduotuvėje, labai didelė tikimybė, kad ji bus kitoje, todėl pagrindinis skirtumas - sąlygos ir kainos. www.dresslily.com parduotuvėje kainos mažiausios, todėl labai rekomenduoju. Siuntiniai atkeliavo gana greitai, per 2 savaites iš Čekijos.

Pagrindinis užsakymų langas atrodo standartiškai... Gaunami taškai už užsakymus ir išleistą sumą



Dar vienas pliusas, čia veikia visos programos:

jeigu nori pasijausti blogerė, prašau...


Jeigu nori gauti iš karto nemokamai, pakvies draugus ir gausi norimą drabužį dovanu


Tikriausiai turiu kelis žodžius pasakyti ir apie kokybę, nepirkite pigių ir tragiškų drabužių, jeigu suknelės kaina 10$, ji taip ir atrodys, patikėkite, jeigu batų kaina 12-15$ apie kokią kokybę galima šnekėti? Aš stengiuosi išsirinkti geros kokybės, už vidutinę kainą drabužius, nei karto neprašoviau, patikėkite.

Šnekant apie drabužių išmeras, noriu paminėti, kad būtina žiūrėti išmatavimus, Kinietiški drabužiai dažniausiai yra pamažinti, todėl dažniausiai sau užsakau L.

Na ir dabar apie tai, ką jau užsakiau....

Zipper Flock Flat Heel Thing High Boots

Nuotrauka:


Realybė:

Man labai patiko tiek modelis, tiek kokybė, vienintelis minusas - batai eina true to size, o aš iš įpročio užsakiau 39 dydį, todėl jie man kiek per didoki.



Openwork Asymmetrical Sweater


Nuotrauka:



Realybė

Megztinis atrodo labai neįprastai ir gražiai, aš jau tiksliai žinojau, kad derinsiu jį su savo turimu diržu ir su ilgais batais, manau viskas atrodo labai gerai. Manau šiandien pskelbsiu dar daugiau megztinio nuotraukų ir aptarsime kokybę. Noriu tik pridurti, kad dydis tik ienas, ant mano M, megztinis atrodo gražiai, tik sakyčiau rankovės kiek per ilgos.


Ką aš noriu pasakyti, prieš perkant labai rekomenduoju pagooglinti kaip atrodo vienas ar kitas drabužis internete, plius peržiūrėti dydžius, būtent tada pirkinys tikrai pasitvirtins, tiks ir patiks.









SHARE:

1 komentaras

  1. Dresslily is one of good online store where you get Dresses , Tops, Boots and everything as per occasion.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig