2016 m. spalio 24 d., pirmadienis

GHD Keramikinis plaukų formavimo šepetys (35mm)


Labas vakaras, mano brangieji, vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie GHD šukas, kurios yra nepakeičiamos formuojant plaukus. Prisipažinsiu, tai jau ne pirmos mano GHD šukos, tačiau vis dėl to labai norėjau keramikinį variantą, nei natūralų, kurį jau turiu.




GHD keramikinis vidutinio dydžio (35mm) plaukų formavimo šepetys (GHD Ceramic Vented Radial) trumpiems ar vidutinio ilgio plaukams. Jis yra labai universalus - tinka tiek norint plaukams suteikti didesnės apimties, tiek juos suglotninti.

Šis profesionalus keramikinis plaukų šepetys išlaiko plaukų džiovintuvo šilumą, taip paspartindamas plaukų džiuvimą.

Naudojimas. Išdžiovinkite plaukus (apie 80%). Paimkite nedidelę plaukų sruogą, šepetį įsukite į jos šaknis ir pūskite džiovintuvu į šepečio keramikinį vamzdelį, tolygiai jį braukdami per plaukus.

Kaina: 22,10 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt ir www.inhair.lt














Mano nuomonė:

Natūralias GHD šukas aš esu pirkusi pati iš užsienio saito, savo grožio kelio pradžioje. Man be galo patiko ir tiko masažinės šukos, kurios idealiai šukuoja plaukus, plius gerai masažuoja galvos odą. Tačiau apvalios natūralios GHd šukos (didžiausios) man yra per didelės, tada turėjau ilgesnius plaukus, dabar plaukai trumpesni, tokio didelio diametro šukos man netinka. Kitas dalykas, šukos labai sunkios, sveria daug, kaista, ir formuoti plaukus yra be galo sunkus. Taip, jos natūralios, plaukai pažeidžiami mažiau ir gražiau blizga, todėl ir naudojau, bet pagaliau pasidaviau keramikiniam, mažesniam variantui. Kaip man sakė GHD ekspertė, jeigu nereikia apimties, perkame mažiausio diametro šukas, jeigu svajojame apie apimtį prie šaknų, perkame didesnio diametro šukas. 
Koks buvo mano tikslas? Apimties man nereikia, man reikia geros kokybės, lengvų šukų. 
Nors gamintojas ir sako, kai šukos išsaugo šilumą, jos taip stipriai neįkaista, kaip natūralios, todėl man jos patinka labiau, su jomis lengviau dirbti ir formuoti šukuosena. Šukos suteikia glotnumo, plaukai gerai blizga. Šukos labai kokybiškos, gražiai supakuotos, tvirtos, nepeša plaukų.

Ar yra skirtumas tarp GHD ir paprastų šukų, ar verta mokėti brangiau? Manau tikrai taip, geras daiktas pigiai nekainuoja, o visos turimos GHD priemonės labai aukštos kokybės ir 100% mane tenkina, plaukų šukos nėra išimtis. Tiesą, labai rekomenduoju prieš perkant pasikonsultuoti su pardavėjomis, nes tik priklausomai nuo plaukų būklės, struktūros ir norų galima išsirinkti tinkamas šukas.


PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig