2016 m. lapkričio 22 d., antradienis

Amway SATINIQUE™ Aliejinis plaukų serumas



Gero antradienio, mano brangieji, vakar parduotuvėje supratau, Kalėdos jau ne už kalnų, reikia traukti eglutę, apgalvoti kaip puošti namus, kokias spalvas pasirinkti šiais metais. Vienu žodžiu, savaitgalį turėsiu ką veikti, nes praeitais metais pastatėme eglutę prieš pat Naujuosius, o šiais metais norisi tai padaryti kiek anksčiau tam, kad spėti aprašyti bloge. Šnekant apie kosmetikos Kalėlines kolekcijas, noriu pasakyti, kad jos atkeliauja į mano namus jau pilnu tempu, šiandien jūsų dėmesiui limituotas Amway SATINIQUE™ Aliejinis plaukų serumas.



Gamintojo aprašymas:



SATINIQUE™ Aliejinio plaukų serumo* formulei naudojama ENERJUVE™ galia giliai drėkinanti ir maitinanti sausus plaukus. Specialiai sukurta su išskirtinių maitinančių ir drėkinančių argano, avokado ir KuKui sėklų aliejų mišiniu. Suteikia glotnumo ir šilkinio paklusnumo kiekvienai sruogai. Sausi plaukai įgauna švelnumo, glotnumo ir spindesio.

  • Maitinanti aliejais praturtinta formulė
  • Praturtintas drėkinančių argano, avokado ir KuKui sėklų aliejų
  • Ultra lengvas serumas
  • Suteikia spindesio
  • Naudoti ant drėgnų ar sausų plaukų
  • Suteikia tobulumo bet kuriam stiliui
Kaina: 20.10 EUR


Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Amway viena iš daugelio tinklinio marketingo kompanijų, kurios siūlomos kosmetikos priemonės kelia pasitikėjimą. Ne, negaliu pasakyti aklai, kad patinka viskas, bet dekoratyvinė kosmetika stebina gerąja to žodžio prasme. Šį kartą mano rankose serumas plaukams, įpakavimas juodas, klasikinis, gražus ir stilingas, buteliukas su patogia pompa, tačiau pirštų atspaudai vistiek lieka.

Plaukų aliejai ir serumai mano 'must have', negaliu be jų net iššukuoti plaukų, todėl tai ne prabanga, o realybė. Tokios priemonės palengvina sušukavimą, suteikia blizgesio ir švelnumo. Serumas permatomos, gano tirštos konsistencijos, man pilnai užtenka vieno paspaudimo. Pirmą kartą užtepiau ant plaukų per daug priemonės, plaukai netapo riebiais, jie buvo neapsakomai švelnūs, tačiau per sunkūs, nebuvo apimties. Antrą kartą jau supratau, kad priemonę reikia tepti tik ant plaukų galiukų ir tada rezultatas bus tobulas. Dar vienas didelis pliusas - serumo kvapas labai švelnus (puikiai žinome, tokių priemonių aromatus, kurie kartais kvepia stipriau, nei tavo pasirinkti kvepalai). Logiška kad serumas negali padaryti sausus galiukus sveikais ir blizgančiais, tačiau serumas gali suteikti plaukams švelnumo, blizgesio ir papildomo drėkinimo efekto.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig