2016 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Riga Fashion Week: Paviljons


Šiandien labai noriu atsiriboti nuo Lietuviškos mados, nes nesu nei 'už', nei 'prieš', todėl kviečiu apžiūrėti Latvijos dizainerių Paviljons kolekciją, kuri buvo pristatytą per Riga Fashion Week ir tikrai mane nustebino. Prieš dieną aptarinėjome su Sandra juodai-baltus spalvos derinius, taip, sutinku - juodai-balta spalva klasika, tačiau atrodo kiek nuobodžiai derinant juodą apačia (kelnes, džinsus, sijoną) su baltos spalvos viršumi (švarkas, palaidinė, striukė ir.t t.). Žiūrint į Paviljons kolekciją noriu pasakyti, wow, tiesiog wow, kokios detalės, kokia interpretacija. Visi puikiai žinome, pagrindinė  pavasario tendencija - ilgos rankovės, manau Paviljons rankovės buvo ilgiausios, tačiau nežinau net kas man patinka labiausiai - odinės liemenės, minkšto audinio suknelės ar odinės kelnės su užtrauktukais?



Aš esu mačiusi Paviljons kolekciją prieš du metus Lietuvoje, konceptualinėje parduotuvėje, pasižiūrėkite, kaip skirtingai atrodo kolekcijos, koks didelis žingsnis buvo padarytas mados link... Na o dabar žiūrime Pavasario/Vasaros kolekciją... Noriu tik priminti, kad PAVILJONS – prieš penkerius metus įkurta koncepcinė dizaino parduotuvė Rygoje, sujungusi stipriausius ir pradedančius Latvijos kūrėjus po vienu stogu. 
















Garbės žodžio, norėjau įkelti tik patikusius modelius, bet visa kolekcija man patiko net labai. praėjo jau daugiau nei mėnuo, o aš vis grįžtų mintimis į Rygą, ir ką galvojate priminu? Paviljons, mano plojimai, šį kartą buvo TOBULAI.

Photos by Mark Litvyakov



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig