2016 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

L'oreal COLOUR RICHE LA PALETTE


Gero pirmadienio vakaro, mano brangieji, kol visas internetas aptarinėja Lietuviškos mados ypatumus, noriu grįžti prie kosmetikos apžvalgų ir aptarti kone geriausią L'oreal kosmetikos priemonę, L'oreal COLOUR RICHE LA PALETTE nude atspalvio.




1 paletė lūpoms, 6 kreminiai atspalviai, begalinė įvaizdžių įvairovė.


L’ORÉAL PARIS atskleidžia profesionalių makiažo meistrų paslaptį sukurdami rafinuotą paletę lūpoms Color Riche Lip Palette, kurią sudaro šešių lūpų dažų atspalviai iš legendinės Color Riche kolekcijos. Nuo matinių iki itin spindinčių ar šilko švelnumo efektą suteikiančių lūpų dažų.


Atverkite savo ypatingą auksu tviskančią paletę ir sukurkite išskirtinę, pabrėžiančią lūpų spalvą. Lūpų dažų formulė praturtinta unikaliais kremais ir ryškiais spalvos pigmentais, kad spalva būtų sodri, o lūpos išpuoselėtos. Būkite savo lūpų kūrėja – kurkite beribę įvaizdžių įvairovę, lūpų dažų teptuku maišant keletą atspalvių. Paletėje yra veidrodėlis ir profesionalus lūpų dažų teptukas, kad lūpas padailinti galėtumėte ypač kruopščiai.


Galite pasirinkti iš dviejų – raudonų arba natūralių – atspalvių palečių, kad tiktų bet kuriai nuotaikai, aprangai ar įvaizdžiui, tiek dieną, tiek naktį. Pirmosios paletės atspalvių spektras – nuo rusvai gelsvo iki rudo ir nuo ryškiai rausvo iki švelnaus rožinio. Antrojoje paletėje derinami įvairūs raudoni atspalviai, tarp jų – karmino, rubino, purpuro ir plytų raudona.


Naudojimas:


Jei norite klasikinio įvaizdžio, lūpų dažų teptuku padenkite visas lūpas. Norėdama sukurti madingą šešėlinį Ombrée efektą, maišykite keletą atspalvių.


Rezultatas:


Ikoniška lūpų spalva arba prancūziško Ombrée stiliaus lūpos iš natūralių arba rausvų lūpų dažų atspalvių spektro.


Talpa: 6g







Mano nuomonė:

Tikriausiai net nereikia sakyti, raudoni atspalviai man patiko žymiai labiau, tačiau reikia būti realistais, dažniausiai kiekvienos dienos makiažams naudojame Nude atspalvius, todėl Nude paletei galima pranašauti labai didelę sėkmę. Įpakavimas auksinis, tačiau minų visgi yra, pirštų antspaudai nusivalo labai sunkiai, po kelių naudojimų arba savaitės kosmetinėje ji neatrodo taip stulbinamai gražiai. Didelis panoraminis veidrodis - svarus šios paletės pliusas, dar vienas pliusas - paletė atsidaro 180 laipsnių kampu, todėl net neturint kito veidrodžio, daryti makiažą su ją patogu. Šepetėlis kiek per didelis, todėl aš vistiek naudoju savo turimą, tačiau tai jau skonio ir įpročio reikalas. Aš tikėjausi visų šešių rudų atspalvių, tačiau atidarius paletę manęs laukia staigmena, spalvos ir nude, ir rožinės, ir rudos. Būtent tokie atspalviai dažniausiai naudojami dieniniam makiažui, būtent tokie atspalviai tinka visur ir visada, konsistencija kreminė, maloni, pigmentuota. Mano mėgstamiausios spalvos dvi paskutinės, nude šiltai rudas ir kiek tamsesnis rudas. Naudojant paletės atspalvius galima sukurti be galo daug įvairių makiažo variantų ir ombre lūpų efektą. Keliaujant tokio tipo paletę labai patogu pasiimti su savimi, todėl kaip ir sakiau, jau žinau, kad prie The Balm paletės, kur bronzinė pudra, higlighteris ir kelių spalvų skaistalai su manimi keliaus ir L'oreal lūpų dažų paletės. 
Ar man patiko? Tikrai taip, ar rekomenduoju? Tikrai taip, jeigu įpakavimas būtų kiek praktiškesnis, L'oreal COLOUR RICHE LA PALETTES galima būtų pavadinti "Metų kosmetikos priemonę"

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig