2016 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Anonsas ir naujienos





Šiandien iš ryto jaučiuosi labai išsiblaškiusi, tai norisi pasižiūrėti vakar JS mados šou nuotraukas, tai apžiūrėti susirinkusių svečių drabužių derinius, plius reikia laiko aptarti tai su draugėmis.  Naujienų šią savaitę tiek daug, kaip jau seniai nebuvo. Suprantu, artėja Kalėdos, visi gamintojai nori dėmesio savo brandams, juk dešimt lūpų dažų niekas nepirks, o ieškos to geriausio ir tobuliausio. Praeitą savaitę, net nežinau kodėl, gavosi parašyti be galo daug blogų atsiliepimų, gal pradėjau blaiviau vertinti, gal jau pripratau prie kokybės, todėl rankos pačios nerašo gero atsiliepimo Catrice lūpų blizgesiui, o gal tiesiog anksčiau buvo labai daug kosmetikos priemonių, kad iki blogų atsiliepimų rankos irgi nedaeidavo. Vienu žodžiu, žiūrint į nuotraukas, suprantu, kad blogų atsiliepimų bus ir šią savaitę, na o taip pat bus ir gerų, šios savaitės žvaigždė 'PUPA RedQueen" kolekcija.


MAC Kalėdinė kolekcija jau laukia jūsų parduotuvėje, plius galima nusipirkti ir Douglas internetinėje parduotuvėje, todėl skubėkite, kol kolekcija neišpirkta.



Labai seniai norėjau išbandyti Bourjois blakstienų tušą, jo šepetėlis labai įdomus, sukasi ir suteikia blakstienoms skirtingą efektą.


Nesitikėjau iš Artdeco šešėlių tokios stiprios pigmentacijos, net pati nustebau



Pagaliau atėjo laikas aptarti L'oreal nude lūpų dažų paletę


NYX sttobing'o paletė sukėlė daugiau klausimų


Dievinu tamsius matinius lūpų dažus, tačiau Sleek Vino Tinto buvo jau beveik juodos spalvos, o Old Hollywood kiek šviesesnis


Tobuliausi Artistry kreminiai akių šešėliai, atspalviai tiesiog fantastiški



Testavimui:

Kas gali būti geriau už InvisiBobble? Tik dar daugiau InvisiBobble... Pas mane padaugėjo plaukų, turi būti ir daugiau gumyčių šukuosenoms.


Douglas naujienos...



MAC kolekcija atrodo tikrai labai įspūdingai, aš jau spėjau aprašyti bloge akių šešėlius, šią savaitę pašnekėsime apie skaistalus ir higlighterius, na o šepetėliams reikia laiko




Ačiū labai Biotherm už nuostabias priemones nuo celiulito, tobula konsistencija, kvapas, ir be galo švelni oda jau po savaitės naudojimo..


Šios savaitės žvaigždė - PUPA, aš net nežinau kas man patinka labiausiai... ar auksinė pudra, ar matiniai lūpų fluidai mano mėgstamiausių tamsių atspalvių, ar auksinės spalvos higlighetris ar akių šešėliai


PUPA Volume lūpų dažai, mano kolekcijoje šviesiai rožinis ir nude atspalvis, kvapas vintažinių lūpų dažų, nekantrauju išbandyti


PUPA veido priežiūros naujienos, akių makiažo valiklis jau išbandytas, greitai bus ir įvertintas


Tokia planuojama mano savaitė, žinau, kad bus Mados Injekcijos finalas, penktadienį turiu kelis susitikimus, na o savaitgalis man laisvas - švęsiu gimtadienį.

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig