2016 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Artdeco THE SOUND OF BEAUTY ALL IN ONE MASCARA


Labas rytas, mano brangieji, kol aš darau nuotraukas naujai savaitei, siūlau jūsų dėmesiui atsiliepimą apie limituoto leidimo Artdeco blakstienų tušą  All in One blakstienų , kurio dangtelis ryškiai raudonas ir labai traukia akį parduotuvėje... Šiandien apie tušą ir rezultatą šnekėsime plačiau.





Tankinamasis ir ilginamasis blakstienų tušas
Blakstienų tušas All in One Mascara – naujausių šiuolaikinių spalvų, ilgina, ypatingai tankina, tolygiai dengiasi ir ilgai išlieka.
Šis tušas puikiai formuoja blakstienas, sukuria joms tobulą stilių. Išskirtinis dvigubas šepetėlis ypatingai storina, ilgina, tankina ir užriečia blakstienas, atskiria vieną nuo kitos. Ilgai išliekanti, intensyvi spalva. Įvairių rūšių vaškas ir akacijų guma puoselėja blakstienas ir suteikia joms lankstumo.
Be kvapiųjų medžiagų.
Talpa: 10 ml
Kaina:  14,99 EUR

Įpakavimas:








Rezultatas:




Mano nuomonė:
Turiu ne vieną Artdeco blakstienų tušą, jie visi geros kokybės, ką žada, tą ir duoda. Kol į parduotuves neatkeliavo Kalėdinė kolekcija, galime kiek laiko skirti rudeniui. Aš manau, kad ALL IN ONE blakstienų tušas lygiai toks pat, kaip ir pagrindinėje kolekcijoje, tik dangtelis raudonas. Sakyčiau kompanijai reikia susimąstyti ir palikti tą raudoną dangtelį, nes toks tušo dizainas man labiau prie širdies. Tačiau dangteliai ir įpakavimai neturi didelės reikšmės, jeigu rezultatas ant akių blogas, o su Artdeco rezultatas geras, todėl drąsiai galiu rekomenduoju tušą kiekvienam. Mano blakstienos atskirtos, ilgos ir tankos, tačiau aš užtepiau ne vieną tušo sluoksnį. Ką noriu pasakyti, tušą galima sluoksniuoti, todėl efektas gali būti tiek 'natūralus', tiek 'gralumas', tiek 'drama'. 
PR sample


SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig