2016 m. lapkričio 20 d., sekmadienis

#REDdetails


Labas rytas, mano brangieji, už lango ruduo ir lietus, sekmadienis, rytinė kava ir suvokimas, o Dieve kaip nieko nesinori daryti. Šiandien suplanavome fotosesija su Sandra, todėl reikia greičiau parašyti kelis įrašus į blogą (tiksliau pabaigti, nes nuotraukas aš sutvarkau jau pirmadieniais) ir lakuoti nagus, plius tiesinti plaukus. Mano įkvėpimas - detalės, aš pastoviai sakau, mada - tai grandinėlė, ant kurios kabinamos tendencijos ir detalės, tačiau bendras grožio suvokimas ir skonis lieka amžiams. Be jokios abejonės, mano mėgstamiausia spalva raudona ir juoda. Taip, nedrįsčiau užsidėti total red suknelę, arba raudonus ilgus batus, nes tai nėra skoninga, geriau pasirinkti detales.

Būtent su šiomis nuotraukomis aš vargau visą dieną, tai apšvietimas ne toks, tai kompozicija bloga, tai detalės matosi labai blogai. Užkėliau sau kortelę labai aukštai, todėl būtinai reikia stengtis.
Šnekant apie raudonas detales, noriu pasakyti, kad raudonas lakas ir raudonos spalvos lūpų dažai jau seniai mano vizitinė kortelė, na o raudonas laikrodis KOMONO - malonus priedas. Aš jau šiandien važiuoju padaryti kelis drabužių derinių nuotraukas, o kol kas tiek. Tiesą, neužmirškite apie braletes, jos taip gražiai ir seksualiai atrodo... 





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig