2016 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

Bourjois Souffle de Velvet (nubučiuotų lūpų efektas)


Rinkoje tiek įvairių lūpų dažų, blizgių, pieštukų, tintų ir kitokių priemonių, tiek daug tekstūrų, spalvų ir konsistencijų, kad mane nustebinti būna be galo sunku. Su Bourjois Souffle de Velvet aš nuėjau labai ilgą kelią, nuo neapykantos ir meilės. Man, matinių lūpų dažų mylėtojai ir sodrių spalvų gerbėjai, akvareliniai putėsių konsistencijos blizgesiai buvo naujiena.




















Mano nuomonė:

Prieš gerus kelis mėnesius aš buvau Kristianoje apžiūrėti Bourjois naujienas, man be galo patiko lūpų blizgesiai, todėl apsidžiaugiau gavus juos testavimui. Logiška, kad tikėjausi labai ryškių atspalvių (juk viena spalva buvo beveik oranžinė, o kita - raudona), tikėjausi matinio efekto. Pasidažiau pirmą kartą, nepatiko, antrą - irgi nepatiko. Pamačiau pas Sandrą ant lūpų nerealią spalvą ir pusiau matinį efektą, negalėjau patikėti, kad tai Bourjois Souffle de Velvet. Pasirodo, dažyti lūpas irgi reikia mokėti: pirmas sluoksnis gaunasi beveik permatomas, nes priemonė nėra super pigmentuota, o spalva akvarelinė, jeigu reikia ryškesnio efekto - reikia palaukti kelias minutes ir užtepti dar kartą. Po kelių minučių lūpų blizgesys susigeria ir tampa matiniu, taip pasireiškia nubučiuotų lūpų efektas, kuris man labai labai patinka. 
Negaliu nepasakyti apie matinį įpakavimą ir labai patogų aplikatorių.
Aš manau, kad Bourjois Souffle de Velvet patiks toms, kas bijo ryškių spalvų, toms, kam patinka natūralių lūpų pusiau matinis efektas, toms, kas vertina kokybę. Rezultatas išsilaiko apie kelias valandas, didelis pliusas - priemonę galima sluoksniuoti tam, kad gautųsi ryškesnis efektas ( ant mano lūpų tik vienas sluoksnis, tačiau jeigu pasistengti, lūpų dažai galėtų būti labai ryškiais).

Naujienos ieškome visose Kristiana ir Kosmada parduotuvėse.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig