2016 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016 11 10


Gero vakaro, mano brangieji, nepatikėsite, niekaip negaliu atsigauti po kelionių. Nusimušė režimas ir darbo ritmas, be galo sunku susikoncentruoti, nieko nesinori... Bet reikia paimti save į rankas ir galu gale nors šią savaitę parašyti jūsų mėgstamą Beauty talk rubriką. Aš jau geriu karštą šokoladą, kviečiu prisijungti ir skaityti geriausių Lietuvos mados ir grožio tinkaraštininkių įrašus.






Mes visos su dideliu pavydu žiūrime į Darjos tobulą kepurę, bet tokios neperkame, na o kaip kitaip, todėl belieka žiūrėti naujas Darjos drabužių derinukų nuotraukas.


Per Rygos Mados savaitę būtina išsiskirti, manau Maženai tai puikiai pavyko. Labai gražūs garstyčių spalvos kelnės, taip vadinami Culottes. Aš dar tokių nešioti nedrįstu, tačiau viskam savo laikas.


Dar vienas drabužių derinukas su kulotėmis. Manau būtent tokio tipo kelnės madingiausias šio rudens akcentas. Daugiau nuotraukų Martinos bloge.



Labai laukiame, kada pagaliau Inga į savo madingą gyvenimą įleis kitas spalvas. Taip, suprantama, juoda ir balta - amžina klasika, bet norisi spalvotų akcentų. Kol kas žiūrime į baltos spalvos kailinius ir rašome norų sąrašus žiemos sezonui.


Atėjus šaltam sezonui mes visos prisiminėm, kad reikia to vienintelio, nuostabaus, stilingo... palto. Sandros naujas paltukas atrodo tobulai, bet batai, o Dieve, kokio tobulumo aulinukai, įrašau į savo norų sąrašą ir pabraukiu kelis kartus.


Aš nežinau kaip Jūs, bet aš jau rytoj einu pirkti Simonos juodos spalvos suknelė. Kuo daugiau matau drabužių derinių, tuo labiau jos noriu.


Antroji šio sezono madinga tendencija - Lingere top'ai ir suknelės. Kol jų nėra mano drabužinėje, negaliu ramiai miegoti. Lauros drabužių derinukas labai stilingas, šiuolaikiškas ir tinka miesto merginai, o na rankinė, ech, kokios šitos tobulos rankinės.


Nepatikėsite, bet kaip tik prieš kelias minutes žiūrėjau pirkti būtent tokį spalvotą apykaklę. Tik dabar galvoju, kokios spalvos man reikia: ae ryškiai geltonos, ar rožinės. Sandros atspalvis šviesiai mėlynai-pilkas, bent jau taip atrodo nuotraukose, atrodo labai gerai ir gali paįvairinti bet kokį drabužių derunuką.


Nors merginos ir gyvena Londone, aš vistiek stengiuosi nepraleisti nei vieno drabužio derinio ir naujo video, o daugiau drabužių derinių jūsų laukia Evos bloge


Aš nesu natūralios kosmetikos gerbėja ir mylėtoja, nelabai tikiu, kad galima tikėtis super pigmentuotu atspalvių naudojant tik natūralius pigmentus. Kaip parodo Modestos nuotraukos ant rankos, kaip aš ir galvojau, šešėliai nėra  pigmentuoti ir geri.


Aš manau būtent Kotrynos nuotraukos padarė įtaką ir aš pasidaviau ir nusprendžiau išbandyti naują Artistry makiažo kolekciją, labai laukiu siuntinuko jau rytoj, o kol kas skaitome atsiliepimą bloge


Puikiai žinau, kad savo kirpėją atrasti labai sunku, būtent todėl labai rekomenduoju prieš apsilankymą peržiūrėti darbus, komentarus ir atsiliepimus. Tačiau nuo netikėtumų niekas neapsaugotas.


Evos bloge skaitome apie PUPA rudens kolekciją, na o aš jau esu mačiusi Kalėdinės kolekcijos nuotraukas, labai laukiu galimybės išbandyti.



Aš jau labai sumažinau kosmetikos kiekį bloge, noriu daugiau dėmesio skirti madai. Bet kokiu atveju, buvo labai smagu perskaityti Oatricijos bloge apie Drogas grožio mokyklą, esu dalyvavusi vieną kartą, tikrai patiko.


Živilės bloge skaitome apie nude spalvos lūpų dažus, mano favoritas šitoje kompanijoje VIVID matte from Maybelline, prieinamas, graži spalva, gera kokybė, maža kaina.


The Balm vienas iš mano mėgstamiausių kosmetikos brandų, Salomėja savo blogo skaitytojams pasakoja apie The Balm blakstienų tušą.


Kalėdos jau ne už kalnų, o visą mėnesį atidarynėti Beauty kalendorių be galo smagu, viktorijos bloge labai didelis kalendorių pasirinkimas, aš dviem rankom 'už'Ciate nagų lakų kalendorių, turiu kelias Ciate nagų lako spalvas, noriu dar ir dar ir dar...

Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig