2016 m. lapkričio 18 d., penktadienis

GOSH Copenhagen


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau atėjo laikas papasakoti apie kelionę Gosh Copenhagen kosmetikos fabriką ir pasidalinti savo įspūdžiais, juk ne kiekvieną dieną būna tokia galimybė, pamatyti kaip gaminama, sandėliuojama ir testuojama kosmetiką.

Aš jau esu pasakojus bloge apie kelionę į Kopenhagą, kurios tikslas buvo Gosh kosmetikos fabrikas. Bet pradėsime nuo pačios pradžios.
Aš esu Gosh kosmetikos gerbėja, taip, man patinka kelios kosmetikos grupės, negaliu pasakyti viskas, bet ir logiška, viskas tikti ir patikti negaliu. Bet kokiu atveju,  galiu teigti drąsiai, Gosh pasikeitė. Nuo pirmos pažinties iki dabar praėjo labai daug laiko, Gosh tapo labiau atpažįstamas rinkoje, labiau skandinaviškas, kokybiškas ir lakoniškas, juodi stilingi įpakavimai, mums (europiečiams) tinkančios spalvos ir atspalviai.

Na o štai kaip atrodo pagrindinis GOSH Copenhagen ofisas ir kosmetikos gamykla:











Gosh kosmetikos atstovai sako, kad pagrindiniu limituotų leidimo kolekcijų įkvėpimu tapo Danijos architektūra, gamta ir vaizdai. Pilnai sutinku, GOSH tapo labiau skandinaviškas, o  Copenhagen prierašas duoda suprasti kur gaminama kosmetika. 



Negaliu nepagirti Gosh naujienų, kurios visada laiku ir vietoje, plius labai gražios vizualios Gosh limituotų kolekcijų Promo nuotraukos, mano mėgstamiausia apačioje su juodos spalvos laineriu. Pagaliau Gosh tapo labiau madingas ir šuolaikiškas, pilnai galiu pavadinti GOSH Fashion kosmetikos ženklu, juk nėra jokios paslapties, GOSH pagrindinis kosmetikos rėmėjas Kopenhagoje.




Aišku, man neleido fotografuoti nei laboratorijos, nei sandėlio, manau paslapties didelės nėra, tačiau viešumo mažai kas nori, todėl teks pasakoti savo žodžiais: labai didelės ir apgalvotos patalpos, tokių didelių talpyklų su šampūnais, plaukų balzamais aš niekur nesu mačiusi, lūpų blizgesių konvejerio irgi (tiesą sakant). 
Žinote, kas yra svarbiausiai, ne sandėlis ir ne gamybos patalpos, tokioje kompanijoje svarbiausiai yra santykiai tarp žmonių, Gosh - tai labai didelė šeima, kur kiekvienas narys yra be galo svarbus, kur vadovas laisvai ateina ir bendrauja, kur marketingas atviras pasiūlymams, o žmonės dirba vos ne pusę gyvenimo. Manau būtent tai yra šios kompanijos sėkmės paslaptis, būtent tai leidžia jiems eiti į priekį ir išleisti vis geresnes ir geresnes kosmetikos priemones.


Taip mus aprengė tam, kad būtų galima nueiti į laboratorijas....



Tai naujųjų lūpų blizgesių atspalviai, manau pavasaris bus tikrai įdomus ir daug žadantis...



Na ir galiausiai GOSH Copenhagen kosmetikos stendai ir naujienos...
Kodėl aš rašau įrašą tik dabar? Labai norėjau išbandyti ir įvertinti visas naujienas, aprašyti jas bloge ir tik tada apibendrinant apie pačią gamybą, atmosferą ir kelionę.
Ką noriu pasakyti, mano akyse GOSH vienas ir geriausių nebrangiai kainuojančių kosmetikos brandų, gaminamas Europoje, Kopenhagoje (pati mačiau savo akimis, taip ir yra), plius stiprios naujos kolekcijos. Naujienos (kurios pristatomos laiku ir vietoje) leidžia sudominti pirkėją, juk ir skystieji higlighteriai, ir aliejinis makiažo pagrindas, ir kontūravimo paletė, skirtingi makiažo pagrindai, mineralinė pudra, lūpų aliejus, matiniai lūpų dažai, nuostabios šešėlių paletės. Jeigu rimtai, galiu vardinti ir vardinti, nes esu išbandžiusi labai daug, smagu, kad galiu drąsiai rekomenduoju daug ką iš siūlomo asortimento.





Aš jau esu mačiusi Pavasario naujienas, ne fotografuoti neleido, tačiau galiu išduoti paslaptį: planuojami keturių spalvų akių šešėliai, matiniai lūpų blizgesiai ir skystieji skaistalai su glow efektu. nežinau kaip Jūs, o aš jau laukiu pavasario.


Pabaigai noriu pasakyti Ačiū labai Fragrance International už galimybę pamatyti Gosh gamyklą savo akimis, už nuostabų laiką kartu ir rūpestį. Na o mano pasitikėjimas GOSH Copenhagen kaip kosmetikos brandu dar labiau sustiprėjo, aš pradėjau jį suprasti, vertinti ir naudoti. Jeigu reikėtų pasakyti, koks mėgstamiausias produktas - tai naujas Gosh Primer Oil, wow, tiesiog wow (atsiliepimas jau yra bloge), todėl ieškome naujienos Kosmada ir Kristiana parduotuvėse.


















SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig