2016 m. lapkričio 18 d., penktadienis

#Rimowa


Šnekant apie keliones ( o jų buvo tikrai nemažai per paskutinį pusę metų) neįmanoma nešnekėti apie lagaminus, mano favoritai yra Rimowa. Tik keliaujant tiek daug, aš suvokiau, kad lagaminas turi būti patogus, lengvas, kokybiškas ir ne vienas.

Šiandien mes labai trumpai aptarsime kelioninį Rimowa lagaminą, kurį galima pasiimti su savimi į lėktuvą Salsa Air


Mano istorija su lagaminais nebuvo labai sėkminga, aš esu iš tų žmonių, kurie labiau vertina madą, nei kokybę, būtent taip mano rankose labai seniai atsirado Alexander Mcqueen Ivory "Hero" baltos spalvos lagaminas, kurį aš labai sėkmingai pridaviau į bagažą, o kai gavau jį atgal man buvo šokas.Taip, logiška, tokio lagamino juokais būdais priduoti negalima, jis per daug 'baltas' tokiems dalykams, tačiau patirties buvo mažai, o noras būti madinga be galo didelis. Po šios skaudžios praktikos (lagaminas kainovo tikrai nemažai) lagaminams aš skirdavau mažiausiai dėmesio ir pinigų. Juk ir skisdavau tik į Egiptą ar Turkiją atostogauti, kam ten rūpi mano lagaminas.
Viskas pasikeitė dabar, atėjo suvokimas, kad lagaminas ne šeip sau daiktas sudėti drabužiams (kas irgi nemažiau svarbu), o įvaizdžio dalis. Pirmas sėkmingai išbandytas ir įvertintas buvo Salsa Air ryškiai raudonos spalvos. Na jeigu gamintojas siūlo atspalvius, reikia reikia ieškoti išskirtinumo.




RIMOWA lagaminą sudaro apie 200 detalių, surenkamų per 90 darbo etapų. Labai daug etapų atliekama išskirtinai rankomis. Tikslas - išlaikyti TOP klasės produkto kokybę, todėl dirba tik kvalifikuoti specialistai.
RIMOWA yra užregistravusi per 40 patentų.
Naudojamos tik TSA (Travel Sentry Certified) patvirtintos spynos su kodiniu užraktu ir cilindriniu raktu, pagamintos „ABUS Security Tach Germany“ specialiai RIMOWA lagaminams. Šios spynos įgalina apsaugos specialistus atidaryti ir uždaryti spyną nesugadinant lagamino.
Mobilumas – vienas svarbiausių tikslų. Patentuota rutulinių guolių Multiwheel sistema – lengvai rieda net su dideliu svoriu, lengvai sukasi apie savo ašį. Yra modelių su triukšmą slopinančia ratų sistema.

Kodėl būtent Salsa Air? Jis atitinka reikalavimus ir numatomą rankinio bagažo dydį, jį galima pasiimti su savimi į keltuvą, jis be galo lengvas ir kokybiškas, o svarbiausia - siūlomos spalvos. Su tokiu lagaminu neliksite nepastebėta, na o malonumas turint jį kelionėse yra neapsakomas. Aš suregėjau įgrūsti be galo daug skirtingų drabužių (nors ir keliavome kelioms dienom, tačiau reikėjo skirtingų drabužių derinių), užsidaro labai lengvai, patvarus, kokybiškas ir patogus, gerai važiuoja, su juo labai lengva keliauti, patikėkite, patogus kėlionėse labai gauk ką reiškia.  Ar rekomenduoju? O taip, lagaminą neperkame kiekvieną dieną, tai ilgalaikė investicija, todėl investuokite pinigus protingai, į tai, kas neša malonumą.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig