2016 m. lapkričio 18 d., penktadienis

Smashbox 24 HOUR PHOTO FINISH SHADOW PRIMER


Aš jau spėjau aptarti visas gautas testavimui Smashbox kosmetikos priemones, bet šį akių šešėlių pagrindą aš palikau pabaigai. Iš vienos pusės nemėgstu rašyti neigiamų atsiliepimų, iš kitos - vis galvojau susidraugausiu, juk kitos Smashbox priemonės tokios tobulos, tai kodėl akių šešėlių pagrindas toks nesusipratimas???




24 Hour Photo Finish Shadow Primer
Ilgai išliekanti akių šešėlių bazė
Duoti yra puiku! Ši studijoje testuota, klienčių išbandyta šešėlių bazė net 24 valandoms „užrakina“ ryškesnę spalvą.
Naudojimas: plonu sluoksniu padenkite vokus. Palaukite 30 sekundžių, po to tepkite šešėlius.
Talpa: 12ml
Kaina: 22,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt









Mano nuomonė:

Aš manau,  jau puikiai visi žinome, akių makiažo pagrindas, kitaip tariant šešėlių bazė,  yra būtinumas, tačiau kokią pasirinkti, skonio reikalas. Aš esu be galo ir krašto įsimylėjusi Smashbox kosmetiką, tačiau vis dar turiu blaivų protą ir moku vertinti kosmetikos priemonę ne už pavadinimą. Nebijau pasakyti garsiai "Nepatiko", garsiausia ir perkamiausia pasaulyje kosmetikos priemonė man nepadarė jokio įspūdžio. Bandysiu paaiškinti kodėl, juk šešėlių pagrindai būna skirtingi, nuo pasirinkto priklauso ir rezultatas. Mano kosmetinėje akių šešėlių pagrindų be galo daug, mano mėgstamiausias Urban Decay Anti -Age variantas, kuris paslepia visus voko nelygumus ir trūkumus, tačiau naudojant šviesius šešėlius, aš naudoju ir baltos spalvos bazę, na o pigmentams turiu išskirtinę. Vienu žodžiu, apie ką šneku, tikrai žinau. 
Smashbox 24 HOUR PHOTO FINISH SHADOW PRIMER įpakavimas labai gražus ir stilingas, jau važiuojant namo mintyse dariau makiažą. Sidabrinės spalvos tubelę, atsukame ir matome labai jau platų dangtelį, sakyčiau įpakavimas labai primina akrilinių dažų tūbelę. Spaudžiasi priemonė sunkiai, ji kažkokios keistos ir labai tirštos vaškinės konsistencijos. Taip, sutinku, matiniai šešėliai ant jos atrodo gerai, o blizgučiai (turiu omeny Smashbox paletę) nesilaiko ne už ką, nei šešėlių grožio, nei pigmentacijos, nei blizgučių. Su šio pagrindu šešėliai skaidosi sunkiai, lyg tai užsikabina už pagrindo. Perskaičius aprašymą, bandžiau palaukti pusę minutes ir tepti labai plonu sluoksniu, tačiau situacija nepagerėjo. Vertinant kainą ir akių šešėlių pagrindų pasirinkimą rinkoje, norisi tik pasakyti, nesupratau kodėl jis taip visiems patinka. Supraskite teisingai, priemonės pasirinkimas, dažniausiai skonio reikalas, mano šitoje vietoje skonis deja kiek kitoks.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig