2016 m. lapkričio 18 d., penktadienis

KVEPALAI JOHN GALLIANO PARLEZ-MOI D´AMOUR EAU FRAICHE


Gimtadienis jau ne už kalnų, juokas, juokais, o jau kitą savaitę. Nepagalvokite, tikrai nedarau iš to pompos, nerašysiu milijoną įrašų apie tai, nedarysiu norų sąrašų ir t.t. Aš manau kai esi blogeris, to dėmesio ir taip pilnai užtenka, šventes norisi palikti tik sau, todėl kitas savaitgalis man bus laisvas. Na o jeigu rimtai, jau po truputį atkeliauja draugų dovanas, viena iš jų meilės laiškas KVEPALAI JOHN GALLIANO PARLEZ-MOI D´AMOUR EAU FRAICHE, noriu papasakoti apie pačią kvepalų idėją, artėjant šventėms tai yra labai aktualu.





John Galliano „Parlez-moi d‘Amour Eau Fraīche“ - neįprastas greipfrutų žiedų kvapas, žėrėdamas kartu su šviežiais imbierais, pažadina jausmus – įaudrina ir suteikia drąsos į nuotykius linkusiai sielai. Energingas greipfrutų, šviežių rožių su trupučiu muskuso aromatas „Eau Fraīche“  tarsi užfiksuoja unikalų kibirkščiavimo pojūtį – tai džiaugsmo ir jaunatviško rafinuotumo kupinas modernus kvapų derinys. Šis ryškus aromatas atspindi kūrybinę Johno Galliano kibirkštį – siekį atrasti naują esenciją, kurios neįmanoma pamiršti ar jai atsispirti.








Mano nuomonė:

"Kalbėk man apie meilę " sako Galliano savo laiške...   JOHN GALLIANO PARLEZ-MOI D´AMOUR EAU FRAICHE kvepalų buteliukas primina laišką, kvadratinis, stiklinis su sidabrinės spalvos dangteliu, su priklijuota markute, viskas atrodo labai gražiai. Tai nereali gimtadienio dovana, tai kvepalų buteliukas vietoj sveikinimo atviruko. EAU FRAICHE labai lengva, 'žalia' šio kvapo pudrinė versija. Pradžioje žaluma ir citrusiniai vaisiai (sakyčiau labiau gaivus kompotas, negu kvepalai), po kelių minučių kvapas transformuojasi ir  prie pat odos jaučiasi sultingas žalumos kvapas ir švelni, nesaldi pudra. Dievinu PARLEZ-MOI D´AMOUR, jis nėra super stiprus, idealiai tinka pavasariui ir  dovanai, nes kiti šios serijos kvapai kiek saldoki, o šitas patiks daugeliui. Jis labiau akvarelinis, mergaitiškas, šviežias ir labai gaivus. 
Na o už idėja su laikų duodu 10 balų, man be galo patiko, būtinai susipažinsiu su kitais šios linijos kvapais, jau perskaičiau visus aprašymus ir supratau, man turėtų patikti Encore versija, ten irisai ir saldi pudra groja pagrindiniu smuiku.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig