2016 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Invisibobble plaukų gumytė (Spalva - Pink Heroes)


Gero penktadienio vakaro, mano brangieji, kartais nuotraukos padarytos prieš mados savaites panaudojamos tik dabar. Tai labai geras ženklas, jūsų laukia dar labai daug įdomių įrašų. Pradėsime nuo labai paprasto, tačiau naudingo jūsų plaukams, o jeigu tiksliau nuo Invisibobble plaukų gumyčių be kurių aš jau neįsivaizduoju savo gyvenimo.








Invisibobble plaukų gumyčių privalumai:


• Nepalieka žymų


• Leidžia išvengti galvos skausmų


• Tausoja plaukus


• Tinka visų tipų plaukams


• Galima nešioti kaip apyrankę


Nepaprasto rezultato esmė slypi ypatingoje šių gumyčių plaukams Invisibobble formoje, kuri primena telefoninį laidą. Invisibobble pagalba rišant plaukus į uodegą, plaukų spaudimas nėra tolygus ir skirtingai pasiskirsto per visą ilgį; tuo tarpu kai standartinės plaukų gumytės visada palieka ryškią žymą dėl vienodo plaukų spaudimo. Tvirto, netolygaus, nors ir nedidelio spaudimo dėka Invisibobble „gumyčių“ pagalba plaukus tvirtai surišite į uodegą ir plaukams teks kur kas mažesnis spaudimas, nei rišant plaukus įprasta plaukų gumyte.


Leidžia išvengti galvos skausmų: Kaip žinia, viena dažniausių moterų problemų susijusių su plaukų rišimu standartinių gumyčių pagalba yra galvos skausmai dėl tempimo. Dėl ypatingos savo formos invisibobble siūlo sprendimą, ne tik neįvelenčiam plaukų rišimui, bet ir galvos odos tempimo mažinimui.


Tausoja plaukus: Invisibobble gumytės ne tik nepalieka spaudimo žymių. Jos taip vertinamos už plaukų tausojimą. Be metalinių jungčių, kurios paprastai įtakoja plaukų rišimo kokybę įprastų gumyčių atvejais. Lituoto tipo jungtys čia visai nežymios, lygios, nekabina, nepeša ir nepridarys jokios žalos jūsų plaukams.


Visiems plaukų tipams: Tinka visiems plaukų tipams! Nesvarbu, ar plaukai garbanoti, tiesūs, stori ar ploni - gumytės invisibobble visada praktiškas sprendimas.


Pink Heroes gumytė yra papuosšta rožiniu kaspinu - tarptautiniu kovos su krūties vėžiu ženklu.







Mano nuomonė:

Nors spalis ir buvo skirtas kovai su krūties vėžių, tačiau šnekėti tokia tema niekada nebūna per vėlu, nes lygos nėra svarbios ir nesvarbios, lygos neturi sezoniškumo, jos yra arba nėra. Pink Heroes gumytės kaip tik buvo skirtos kovai su krūties vėžių kompanijai paremti, būtent todėl jos arba mano paukuose  arba ant rankos. Mūsų šeimoje mama pastoviai važiuoja tikrintis dėl vėžio, todėl apie lygą žinome labai daug. Pati gyvenu Santariškėse, važiuoju su viešuoju transportu, ten kartais iš veidų galima suprasti ar pasitvirtino ar nepasitvirtino diagnozė, todėl galiu drąsiai pasakyti, problema yra, kol lyga nepasibeldė į tavo duris galime likti kurčiais, tačiau pasitikinti privalome. Tikriausiai šita mintis šio įrašo pagrindinė, na o šnekant apie pačias gumytes noriu pasakyti, kad jos tobulos. Kaip ir sakiau, jos arba ant mano rankos, arba plaukuose, nes nieko geriau nesu radus. Aš kartais net nueinu miegoti su Invisibobble, nes jos nejaučiu, jos nespaudžia, neplečia plaukų, gerai išlaiko šukuosena ir labai gražiai atrodo. Pink Heroes švelniai rožinės spalvos su logo, man labai patinka, noriu dar panašių gumyčių dizaino kitų atspalvių, man patiko papildomas pakabukas, taip Invisibobble ant rankos atrodo kaip apyrankė.

O ką dar pasakyti, manau kiekvienas jau išbandėme, o kas dar ne, labai rekomenduoju pasiduoti ir nusipirkti.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig