2016 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Dior ROUGE DIOR MATTE (spalva 787 Exuberant Matte)


Lūpų dažų niekada nebūna per daug čia iš tos serijos: šitas raudonas, o šitas labiau raudonas, o šitas turi šaltą raudoną pagrindą, o šitas juk turi fuksijos pagrindą. Šnekant apie Dior, o apie Dior lūpų dažus galiu šnekėti labai drąsiai, nes čia ne pirmas ir ne paskutinis (tikiuosi) mano kolekcijoje. Mano mėgstamiausia Dior lūpų dažų spalva yra 999 (tai klasikinis ryškiai raudonas atspalvis, be kitos spalvos pagrindo, tiesiog raudonas, tiesiog tobulas). Šiandien mes šnekėsime apie naują Dior ROUGE DIOR MATTE lūpų dažų seriją, mano rankose labai ryškus 787 Exuberant Matte atspalvis.







Matiniai lūpų dažai
Suteikia matinę spalvą ir puoselėja lūpas. Nepriekaištingai padengia lūpas užtikrindami drėkinimą bei apsaugą.

Kaina: 37,95 EUR

Kur pirkti: Kristiana parduotuvėse

Įpakavimas:







Rezultatas:


Mano nuomonė:

"I created this Rouge Dior collection so women can choose and change shades to express themselves."—Peter Philips, Creative and Image Director of Dior Make-up

Aš manau kiekvienas Dior ROUGE DIOR lūpų dažų atspalvis yra legendinis, išskirtinis ir madingas, svarbu išsirinkti tai, kas tinka būtent Jums. Aš dievinu raudonus, fuksijos ir tamsiai bordo atspalvius, todėl 787 Exuberant Matte man labai prie širdies. Tai labai ryški ir jaunatviška fuksija, aš manau toks atspalvis tinka toms, kas nebijo iššūkių, nebijo ryškių spalvų ir nebijo būti savimi. 
Dior lūpų dažų įpakavimas klasikinis, tamsiai mėlynos spalvos su sidabrinės spalvos detalėmis, naujiena - atidarius dangtelį, vidinė dangtelio pusė raudonos spalvos, taip sakyčiau lengvas 'Louboutin' efektas. 
Matinėje lūpų dažų kolekcijoje yra labai crazy : tamsiai mėlynas, pilkas, violetinis atspalviai. Aš negaliu pasakyti kad tai jau tokie retro matte tekstūros lūpų dažai, su MAC ir lūpų koma po naudojimo tikrai nesulyginsi. Dior labiau satininiai, pusiau matiniai, kiek kreminiai. Gerai išsilaiko, pigmentas kiek susigeria į lūpas, tačiau nuvalyti vakare galima be dideliu pastangų. Man atrodo pieštukas yra būtinas, taip lūpų dažai ilgiau išsilaiko, tačiau aš dažiau be pieštuko, rezultatas man patiko.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad tikrai nusipirksiu savo mėgstamo 999 atspalvio matinį variaciją....

PR sample


 









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig