2016 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

MAC NUTCRACKER SWEET Smoky EYE COMPACT (Akių šešėlių paletė)


Skubu pasidalinti savo pirmais įspūdžiais gavus MAC Kalėdinę kolekciją MAC NUTCRACKER SWEET testavimui. Aš labai daug ir dažnai šneku apie MAC kosmetiką, tačiau nenustoju kartoti, limituoto leidimo kolekcijos skirtos dažniausiai paprastiems pirkėjams, negu profesionalams, todėl tokias kolekcijas drąsiai galima pirkti, juolab spalvos suderintos ypatingai gerai. Pradėsiu savo pasakojimą nuo Smoky EYE COMPACT akių šešėlių paletės.




Nutcracker Sweet Cool Eye Compact
Akių šešėlių paletė
Apgaubkite akis saldžia fantazija naudodami šį devynių spalvų Eye Shadows kompaktinių akių šešėlių rinkinį su šaltais rožinės karamelės ir cukrumi pabarstytų slyvų atspalviais. Supakuoti mūsų šventinės kolekcijos žaismingų purpurinės ir vyšninės spalvos pakuotėje, papuoštoje auksiniais akcentais.

Kaina: 55 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt










Spalvos:





 kiekvienai dienai:





Mano nuomonė:

Galiu prisipažinti, džiūgavau kaip vaikas pakuodama MAC naujienų dėžę, bendradarbiaujant du metus su MAC, pirmą kartą gavau Kalėdinę kolekciją testavimui. Mano rankose skaistalai ir higlighteris, mini šepetėlių rinkinys ir akių šešėlių paletė. Teisingai, pradėjau nuo šešėlių, nes mano kolekcijoje ne vieną MAC paletė. MAC šešėlių paletės geros kokybės, tinka tiek makiažams namų sąlygoms, tiek profesionaliam darbui, spalvų ir tekstūrų pasirinkimas milžiniškas, todėl kiekvienas galės sau rasti tai, ko ieško. MAC siūlo limituotų leidimo kolekcijos paletes ir šešėlius po vieną. Garbės žodžio, po vieną pirkti šešėlius brangu, o paletės kaip tik labai geras variantas.
MAC NUTCRACKER SWEET kolekcijoje 3 paletės: šiltos spalvos, šaltos spalvos ir smoky eye paletės. Mano rankose, kaip jau supratote, paskutinė ir tuo labai džiaugiuosi. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo įpakavimo, jis vizualiai atrodo tobulai, gražus, rožinis su išsiuvinėtomis auksinės spalvos detalėmis ir MAC logo. Tačiau iki galo paletė neatsidaro, tai nėra super patogu naudojant turimą veidrodį ir darant makiažą. Didelis pliusas - šepetėlis, kuris tinka makiažams, aišku, aš naudojau savo, bet čia jau skonio reikalas.
Kaip aš ir sakiau, MAC moka parinkti atspalvius: matiniai ir blizgus, perlamūtriniai ir su blizgučiais, nuo šviesių iki tamsių, vienu žodžiu, tobulai gerai. Didelis pliusas - matinės gražios spalvos, labiausiai patiko plytų oranžinė ir šiltas nude atspalvis, iš blizgių mano favoritas - rožinė su blizgučiais. Šešėliai buvo naudojami su šešėlių pagrindu, sklaidosi ir tušuojasi labai gerai ir be didelių pastangų.
Kodėl aš nusprendžiau daryti dieninį makiažo variantą? Nes dažniausiai Kalėdinės kolekcijos per daug blizgios, per daug auksinės ir išskyrus Kalėdų, jos naudoti beveik neįmanoma, o šita paletė tinka kiekvienai dienai. Jeigu pasirinkti nude spalvos lūpų dažus, galima eiti tiesiai į darbą arba verslo susitikimą. Kokias spalvas aš naudojau: Su Cake & Biscuits ir Swiss Chocolate pabrėžiau akių lanką, Too- Dle-00 voko pradžia, toliau naudojau rožinės spalvos blizgučius -DewDrop. Dance in the Dark (pilkas matinis atspalvis) patamsinau kamputį. Labai lengvai, paprastai ir greitai. Kitą kartą darysime vakarinį makiažo variantą, o kol kas tiek.
Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu norite nusipirkti ką nors iš MAC Kalėdinės kolekcijos, rekomenduoju tai padaryti kaip įmanoma greičiau, nes tokios kolekcijos lentynose neguli, kiek kartų norėjau nusipirkti ką nors pati, norimų produktų jau nebuvo.



PR sample













SHARE:

2 komentarai

  1. Nu nerealiai graži paletė!!! kaip noriu kuo greičiau pabandyti!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O gal tu gausi kitos spalvos? o gal tai bus lūpų dažų rinkinukas? Laukimas be galo smagus dalykas, jeigu gauni tai, ko norėjai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig