2016 m. lapkričio 9 d., trečiadienis

MAC Studio FIX powder plus foundation




Labas rytas, mano brangieji, jau pavyko išsimiegoti (nors kažkiek, nes grįžome namo apie 3:30 iš Rygos, pilni įspūdžių ir gerų emocijų), nuotraukų labai daug, todėl įrašas apie kelionę bus jau šiandien, bet kiek vėliau, o dabar labai noriu pašnekėti apie MAC Studio FIX powder plus foundation, kuri siūlo matinį gerą maskavimo variantą, plius įvairias pudros naudojimo galimybes.











Mano nuomonė:

Kodėl žmonės nusivili MAC? Nes dažniausiai nežino kaip jį naudoti. Sakiau milijoną kartų, pasakysiu dar vieną, juk blogą skaito labai daug įvairių žmonių, todėl nenustoju kartoti. MAC labai geros kokybės kosmetikos priemonės skirtos naudoti profesionalams. Atėjus į MAC parduotuvę reikia tiksliai žinoti kelis dalykus: koks odos tipas, kokias kosmetikos priemones naudoti patinka, kokios rezultato tikitės. Pasiduokite į profesionalų rankas, tačiau nesitikėkite, kad viena nupirkta pudra duos norimą rezultatą, dažniausiai tai produktų kombinacijos idealiam rezultatui pasiekti. Prie kreminės pudros reikia tinkamos bazės, šepetėlio, fiksuojančios pudros ir t.t.
Šnekant MAC Studio FIX powder plus foundation man ji pasirodė mažiausiai kaprizinga, gamintojas siūlo be galo daug skirtingų atspalvių, tikrai labai lengvai pasirinkti. Dar vienas dalykas, pudra oksiduojasi, todėl rekomenduoju imti kiek šviesesnį atspalvį, nes po kurio laiko spalva ant veido patamsėja. Nors mano veido spalva nėra super šviesi, 10 NC (neutraliai šaltas atspalvis) man tiko idealiai. Tiesą sakant, manau ši pudra labiau skirta ne profesionaliam naudojimui, o būtent klientams ir pirkėjams, čia galima rasti ne tik veidrodį, bet ir kempinė. Tai toks įprastas pudros variantas, kuris nėra būdingas MAC kosmetikai.
Pudros maskavimas nuo medium-iki full, pilnai sutinku, aš naudoju makiažo užfiksavimui, tačiau su šepetėliu. MAC Studio FIX powder plus foundation galima naudoti ir ne kreminės pudros tiesiog ant ant makiažo pagrindo (naudojant  kempinę), tada maskavimo efektas didesnis. Bet šitoje vietoje noriu pasakyti, kad akivaizdus matinis ir pudrinis sluoksnis ant veido man nepatinka, reikia naudoti purškiama MAC FIX Preep purškiklį. 
Kiek išsilaiko matiškumas? Apie geras 4 valandas, po to veidas tampa labai riebus ir pradeda blizgėti, labai sunku taisyti makiažą, todėl rekomenduoju  pas kelias valandas tiesiog pasižiūrėti į veidrodį ir pereiti su šepetėliu tobulam rezultatui pasiekti.
Su mano keliomis naudojamomis kreminėmis pudromis MAC Studio FIX powder plus foundation atrodė gera, rezultatas buvo gana geras, todėl galiu teigti, kad pudra nėra kaprizinga, ją naudoti lengva, o gamintojas pasirūpino pirkėjais (veidrodis ir kempinė). Pudra skirta normaliai-riebiai odai.

Naujienos rekomenduoju ieškoti PC Panorama, PC Akropolis Vilniuje ir Kaune, kaina 31 EUR


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig