2016 m. lapkričio 9 d., trečiadienis

https://www.irresistibleme.com hair Extention (silky touch, golden blond)



Niekada nesitikėjau, kad gausiu tiek laiškų ir žinučių su kompimentais ir klausimais apie savo naujus plaukus. Pasirodo, ilgi plaukai patinka ne tik vyrams, bet ir labai vertinamos moterų. Šiandien aš noriu papasakoti apie https://www.irresistibleme.com ir apie savo ilgą natūralių ir nenatūralių prisegamų plaukų patirtį.



Taip atrodo https://www.irresistibleme.com internetinė parduotuvė:



tokius plaukų prisegimo būdus siūlo gamintoas:



Spalvų pasirinkimas nėra super didelis, tačiau dažniausiai tinkamas daugeliui




Na ir mano užsakymas:















Rezultatas:



Mano nuomonė:

Tikriausiai noriu pradėti nuo to, kad tai jau nebe pirmi mano prisegami plaukai, jų buvo OMG kaip daug, tačiau pasakosiu nuo pačios pradžios. 
Geros kokybės plaukus gauti labai sunku, plaukai būna kelių variantų: prisegami (taip vadinami tresai) ir priauginami (sruogelės). Jeigu šnekėti apie kokybę, noriu pasakyti, kad būna natūralūs (braziliški, slaviški, remi ir t.t.) ir nenatūralūs.  Plaukų kaina priklauso nuo ilgio, masės (gramais) ir kokybės. Kokybiškiausiai atrodo tamsios spalvos plaukai, sunkiausiai rasti tinkamo atspalvio (jeigu reikia šalto, beveik neįmanoma) geros kokybės šviesius plaukus. Dažniausiai būtent šviesius plaukus tenka kelis kartus daryti norint gauti tinkamą atspalvį.
Koks pagrindinis skirtumas tarp natūralių ir nenatūralių plaukų, nenatūralūs (sintetiniai plaukai) sunkiai arba visai nesigarbanoja. Ten jau jeigu nusipirkai garbanotus, ištiesinti neįmanoma, taip pat ir su tiesiais. Jų kaina nėra labai didelė, tačiau jie atrodo labai nenatūraliai, veliasi ir sunkiai iššukuojami, nešiojimo laikas labai trumpas, todėl jų tikrai nerekomenduoju, jeigu nenaguoti jų tiesiog kasos pinigui ypatingoms progoms, ir tai po to labai sunku iššukuoti savo plaukus.
Natūralių plaukų kainos nėra mažos, kuo brangiau sumoki, tuo geriau atrodo, patikėkite.  Prieš vestuves ieškojau sau tinkamo atspalvio natūralius plaukus priauginimui, sumokėjau nemažai, gavau kiniškus blogos kokybės plaukus (natūralių plaukų kokybė pasimato po kelių plaukų plovimų, jie pradeda šiauštis, tampa sunkiai šukuojamas, o dar po kelių plovimų jų iššukuoti beveik neįmanoma). Ar galima pastebėti ir įvertinti plaukų kokybę prieš perkant? jeigu nesate profesionalas, labai sunku, aiški reikia žiūrėti į treso pasiūvimą, plaukų ilgį ir būklę, tačiau pradžioje visi plaukai apipurkšti silikonu, todėl atrodo ypatingai gerai.  Būtent todėl labai rekomenduoju pirkti plaukus tik iš labai patikimų parduotuvių, kurie garantuoja kokybę. Ech, jeigu aš žinočiau prieš vestuves apie https://www.irresistibleme.com, problemų būtų žymiai mažiau. Nes pirkau šviesios spalvos plaukus, savo teko dažyti kelis kartus prie priauginamų plaukų atspalvio, vėliau supratau kad plaukai tragiškos kokybės, nepraėjus mėnesiui plaukus reikėjo nuimti, gaila, bet tokia patirtis irgi patirtis.

Dabar aš puikiai suvokiu, geriau prisegami plaukai, negu priauginami, su jais susitvarkyti žymiai lengviau, paprasčiau, jų nešiojimo laikas ilgesnis, na o https://www.irresistibleme.com plaukų kokybė tiesiog tobula.

Kodėl man patiko https://www.irresistibleme.com parduotuvė?

Labai didelis skirtingos kokybės plaukų pasiūlymas, silky, remmy, volume ir t.t.

Nors spalvų pasirinkimas nėra super didelis, spalvos priderinamos ir tinkančios beveik kiekvienam. Iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip galima užsakyti plaukus iš internetinės parduotuvės ir pataikyti, aš pataikiau idealiai. Paslaptis - video su atspalvių palyginimais, plius labai daug atsiliepimų internete, būtent tai leidžia padaryti tinkamą sprendimą darant užsakymą.

Labai dažnas klausimas, kiek gramų reikia pirkti? Viskas priklauso nuo plaukų ilgio (kurio norite) ir turimo plaukų kiekio. Mano plaukai gana tankūs, plius aš norėjau vidutinio ilgio, todėl pasirinkau Silky Golden Blond 20'' 200 gr. Jeigu norisi labai ilgų plaukų, reikia imti daugiau gramų, būtent tada rezultatas atrodys gerai.


Labai patiko gauta spalva, kuri pranoko visus lūkesčius, ne jokio papildomo plaukų dažymo jie visiškai atitiko mano plaukų atspalvį. Tai daugiafunkcinis plaukų surinkimo būdas, tai skirtingų atspalvių plaukai, todėl prisegamas tresas atrodo labai gražiai ir ypatingai natūraliai. Na taip, visi aplinkiniai puikiai žino, kad plaukai neužauga per vieną naktį, tačiau rezultatas tikrai wow.

Labai patiko didelis prisegamų dalių kiekis, būtent tai leidžia sukurti ypatingai natūralų plaukų efektą, segtukai laikosi labai stipriai, todėl nepergyvenkite, plaukų tikrai nepamesite, na o jeigu segtukui kažkas atsitiks, gamintojas įdejo dar papildomus pakeitimui. Aš gavau 
200 g rinkinį (10 pieces) - 1 pc of 4 clips (7.5"), 2 pcs of 3 clips (6"), 5 pcs of 2 clips (4"), 2 pcs of 1 clip (1.2"), pilnai užtenka visai galvai.

Pats tresas pasiūtas labai gerai ir kokybiškai, plaukai šilkiniai, juos norisi liesti dar ir dar, pačių plaukų kokybė gera. O ko norėti, tai aukščiausios klasės Remi plaukai.

Plaukus galima tiesinti, garbanuoti, dažyti ir dartyi viską, ką galima daryti ir su natūraliais plaukais.

Užsakymas atkeliavo per dvi savaites iš Vokietijos, todėl muito mokėti nereikėjo.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad Kalėdos- stebuklų metas, kaip per naktų užauga plaukai ir pildosi svajonės, manau ilgi plaukai tinka visiems, o jeigu plaukai neauga, prisegami gali būti geriausiu pasirinkimu. Tik labai prašau, nepirkite nekokybiškų plaukų, skūpus moka du kartus, patikėkite, rinkitės tik geras parduotuves, vieną iš tokių https://www.irresistibleme.com, labai rekomenduoju. Supratu, kaina nėra maža, tačiau šitoje vietoje už gerą kokybę sumokėti verta.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig