2016 m. lapkričio 9 d., trečiadienis

NYX Cosmetic MasterClass su @iluvsarahii



"Tik bijok netikėti", - sakau aš sau pastoviai, juk svajonės pildosi. Pradžioje blogo rašymo pradžioje, mano vyras surado instagrame @iluvsarahii, ji dar nebuvo super populiari, tačiau jau tada amtėse jos charizma, išskirtinumas ir noras dirbti. Pradėjome stebėti jos gyvenimo etapus, TW show, kontraktą su NYX, žvėrišką populiarumą JAV. Juokas -juokais, tačiau jos Instgrame daugiau nei 3 ml. Apie ką svajojau aš? Susitikti, pamatyti ją gyvai, pabendrauti, bet ji gyvena JAV, LA, o aš Lietuvoje, ką mes turime bendro? pasirodo turime, mus vienija NYX kosmetika. Šiandien apie NYX Cosmetic MasterClass su @iluvsarahii ir NYX parduotuvę Rygoje šnekėsime plačiau.




Logiška, kad mūsų diena vakar prasidėjo labai anksti, nuo pat rytoj (jeigu tiksliau penktą valandą) geriau kavą ir apsnūdusi dariau makiažą. Puikiai suvokiau kur važiuoju, puikiai žinau kaip atrodo Karen Sarahi Gonzalez (o būtent toks tikrasis @iluvsarahii vardas), todėl nesinorėjo atrodyti labai jau blankiai prieš ją. Tačiau kur tau, ji atrodo dar įspųdingiau nei nuotraukose. Jeigu buvau įsitikin usi, kad ji koreguja nuotraukas, dabar turiu pripažinti, iš visų rakusrų ir visuos nuotraukose ji atrodo ryškiai, išskirtinai, nepakartojamai.


NYX organizavo puikų renginį, labai svajojau pataikyti būtent į šios NYX žvaigždės seminarą, juk smagu mokytis iš geriausių...


Per savo MasterClass Karen pasakojo apie akių makiažo variantus, naudojamas priemones ir priklijuojamas blakstienas. Ką aš labai noriu jums pasakyti iš to, ką išgirdau:

Būtina naudoti akių šešėlių pagrindą, tačiau reikia prisiminti ir apie laiką, makiažo pagrindas veikia tik kelias minutės, toliau tai tiesiog lipni kūno spalvos masė

Blizgius šešėlius būtina naudoti tik su matiniais tobulam rezultatui pasiekti


Karen labiau ir mieliau naudoja tamsius atspalvius kaip: žalus, bordo, violetinius, vietoje tiesiog juodo

Bet kokiam akių makiažui būtinas geras šešėlių skaidymas

teisingai parinktos priklijuojamos blakstienos duoda didesnių ir gražesnių akių efektą (aš išklausiau visus naudingus patarimus apie blakstienų klijavimą, prieš pasakojant bloge, labai noriu išbandyti ir įvertinti patik)

Na o dabar rezultatas:


Garbės žodžio, niekada nesitikėjau, kad NYX akių šešėliai gali atrodyti vat taip ryškiai ir gražiai. Naudojama kosmetika:



Karen buvo galima paklausti apie įvairiausius dalykus, jie labai draugiška, charizmatiška ir profesionali. Puikiai suprantu, kodėl jos instagrame tiek sekėjų, nes ji nereali asmenybė, daugiau, nei tiesiog makiažas, patikėkite.

Aš nepasakosiu apie mėgstamiausias Karen makiažo priemones, jas galima drąsiai rasti jos Instagram paskyroje. Mes šiandien šnekame apie NYX, o aš esu labai korektiška šio klausimu.


dar mes su jumis persikeliam į didžiausią Baltijos šalyse NYX parduotuvę Rygoje, kur aš atradau labai daug nematytų kosmetikos priemonių, kurias skubu parodyti bloge:

Pradėsime nuo akių makiažui skirtų priemonių:




Nerealiai didelis akių šešėlių baras, čia kiekvienas tikrai galės atrasti sau tinkančią akių šešėlių spalvą


Spalvoti akių pravedimai yra ir Vilniuje, tik spalvos beveik visos išpirktos, o aš tai noriu mėlyno ir ryškiai rožinio varianto


Šitie keturių akių šešėliai irgi yra pas mus parduotuvėje PC Panorama, aš labai norėjau atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad jų kokybė labai gera, o spalvos rudeniškos.


Ryškūs kreminiai išsukami šešėliai, išbandžius geltoną spalvą ant rankose supratau, wow, reikės pagooglinti kitus siūlomus atspalvius ir išsirinkti, nes kokybė ir pigmentacija superinė


NYX nagų lakų stendai


Mano žvilgsnis atsistojo tiesk Rose Gold skaistalų spalvos, labai primina Nars Orgasm



Lūpų dažų ir blizgesių stendas...


Bet tai nėra svarbiausias dalykas. Svarbiausias dalykas matiniai įvairių atspalvių lūpų pieštukai. Jeigu svajojote arba nerandate crazy lūpų pieštuko spalvos, jūsų laukia Rygoje, čia pasirinkimas milžiniškas. Aš prieš savaitę (kai buvau Rygoje) pirkau tamsiai violetinį, labai patenkinta tiek atspalviu, tiek rezultatu.


Nežinau kodėl, bet aš niekada nekreipdavau dėmesio į NYX pudras, jų pasirinkimas gana platus, tačiau įdomiausiai atrodo veido odos bazės, korektoriai ir Foundation Mixers, kurie gali pakeisti turimos kreminės pudros atspalvį.




Tokia buvo mūsų kelionė, mes labai gerai praleidome laiką. Ačiū labai  NYX Professional Makeup Baltics už suteiktą galimybę ir pakvietimą, na o visoms toms, kas netiki savo jėgomis ir bijo svajoti, noriu pakartoti, svajonės pildosi, tačiau kartais vien noro neužtenka. ;-)

My next wish is meet PatricStarrr

"Tik bijok nesvajoti, brangioji, juk prieš Kalėdas svajonės pildosi greičiau"
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig