2016 m. lapkričio 7 d., pirmadienis

Mano pavėluota #Halloweenparty su http://www.dresslily.com


Geriau vėliau, negu niekada, prisiminate, ilgai pasakojau apie savo niūrą ir tamsiai rudą sofą, visos pagalvės tiesiog rudos, tačiau minkštos ir fainos. Atėjus madai į mano gyvenimą, labai norėjau keisti ir namų dizainą. Kaip ir kiekvienas normalus žmogus, kosminių pinigų leisti nesinori, o paįvairinti interjerą su ryškiomis pagalvėmis labai lengva. Šiandien apie savo pavėluotą #Halloweenparty su http://www.dresslily.com ir tobulas pagalves šnekėsime plačiau.









Vienu žodžiu, pagalvės atrodo tobulai, ryškios, gražios, lininės (noriu pasakyti, kad užsakiau ne pagalvės, o pagalvių užvalkalus, pačiau pagales pirkau Ikea). Iš vienos pusės spalvotos, iš kitos pusės tiesiog nude spalvos. Kas patiko? Dizaino pasirinkimas, pagalvės realiame gyvenime atrodo žymiai geriau, nei nuotraukose, jų kaina nėra didelė, atkeliauja (būkime realistais, jau prasidėjo šventinis periodas pašte, siuntos keliauja daugiau nei mėnuo) per geras penkias savaites, todėl manau pats laikas užsakyti Kalėdines, manau tikrai gausime iki švenčių.


Mano pagalvės: 

Cartoon Ghost Skull Design Halloween Pillow Case

Hot Sale Halloween Party Spider Web Insect Design Pillow Case

Fantastic Halloween Night Pumpkin Face Pattern Pillow Case



Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad pagalvės lengviausiais ir pigiausiais būdais paįvairinti savo interjerą, suteikti spalvos ir naujų detalių. Aš jau geriu kavą, tvarkau nuotraukas ir ieškau kaip papuošti namus Kalėdine tematika:




Mano norų sąraše:


























Galvokite apie šventes iš anksto, tada galėsite daugiau dėmesio skirti dovanų paieškai,











































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig