2016 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Max Factor FALSE LASH EPIC (blakstienų tušas)



Aš manau Lietuvos rinkoje beliko kosmetikos brando, kurių gaminių aš nebūčiau bandžiusi. Max Factor  kosmetikos priemonės gerai vertinamos rinkoje, naujienos įdomios, jos traukia akį parduotuvėje, be jokios abejonės jas norisi išbandyti. Mano rankose naujas Max Factor blakstienų tušas False Lash Epic, su kurio susidraugauti buvo labai nelengva.






Dirbtinių blakstienų įspūdį sukuriantis tušas

Blakstienų tušas False Lash Epic - dirbtinių blakstienų įspūdį sukuriantis teptukas su „Zoom-Action” galiuku pasiekia ir išryškina kiekvieną blakstieną.

Speciali forma

Naujasis dirbtinių blakstienų įspūdį sukuriantis teptukas turi lenktas ertmes, skirtas blakstienoms šukuoti ir išryškinti. Plokščioji teptuko briauna patamsina blakstienas padengdama jas tušu. Tepant tušą kiekvieną blakstieną paliečia skirtingų šerelių plokščioji ir apvalioji pusės. 1 žingsnis. Prispauskite teptuką prie pat šaknų, kad jis paliestų ir padidintų visas kiekvienos blakstienos vietas. Tada abiem teptuko pusėmis braukite per blakstienas iki galiukų.

Didinamasis teptuko galiukas

Kūgio pavidalo ir plokščius galiukus turinčių šerelių derinys sukurtas blakstienoms dailinti bei koreguoti ir sunkiai pasiekiamoms vietoms, be to, plokštieji šerelių galiukai papildomai šukuoja blakstienas. 2 žingsnis. Pasukite teptuko galiuką akių link ir braukite juo aukštyn bei žemyn, kad išsklaidytumėte tušo gumulėlius ir pastorintumėte bei padidintumėte smulkias blakstienas.



Kaina: 17,99 EUR (dabar www.douglas.lt parduotuv4je taikoma nuolaida)


Įpakavimas:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Pirmas įspūdis - wow, koks didelis ir auksinis įpakavimas, pereiname prie testavimo ir čia laukia labai didelis nusivylimas, nes tušo šepetėlis labai didelis, jo dirbti labai nepatogu.
Pradėsime tikriausiai nuo to, kad tušo šepetėlis ypatingai didelis, galiukas apvalus, kūgio formos. Pirmas bandymas pasidažyti praėjo nesėkmingai, nes dūriau kelis kartus į akis, pradėjo bėgti ašaros, makiažas nuplaukė. Vienu žodžiu, dirbti tokiu šepetėliu reikia labai labai kruopščiai ir atsargiai. Einant su šepetėliu nuo blakstienų augimo linijos į viršų gaunasi labai gražus ilgų ir tankių blakstienų efektas, o kūgio formos šepetėlis tinka apatiniams blakstienos paryškinti, bei nudažyti tas blakstienas, prie kurių buvo sunku prieiti su paprastu šepetėliu. Tačiau mano nuomonė, kūgio formos šepetėlis kiek per didelis. Aišku, jis gerai šukuoja ir nudažo blakstienas, bet vis su juo pataikau į akį. Nors rezultatas su šuo tušu man labai patinka, kiekvienai dienai aš jo naudoti negalėčiau, galėčiau likti be akies.

Aš manau, kad inovatyvios technologijos ir naujos įdomios formos labai gerai, tačiau turi būti praktinis pritaikymas. Mano mėgstamiausias Max Factor blakstienų tušas - ExcessVolume Extreme Impact Mascara.

PR sample


SHARE:

3 komentarai

  1. Atrodo tikrai įdomiai, reikės išmėginti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet bandyk labai atsargiai, skubant galima drąsiai pataikyti į akį, nes šepetėlis labai jau didelis

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig