2016 m. lapkričio 15 d., antradienis

NYX SOFT MATTE LIP CREAM (spalva STOCKHOLM)


Labas rytas, brangieji, šiandien jūsų dėmesiui matiniai NYX lūpų blizgiai. Aš niekaip nesuprantu, kodėl jie taip patinka pirkėjams? Kodėl juos taip gerai perka? Jau supratote, aš jų visai neįvertinau, nors naujos spalvos gana įdomios.



Matiniai lūpų dažai


Pusiau lūpų dažai, pusiau lūpų blizgis – tai naujos kartos spalvą suteikiantis lūpų kremas, kuris tepasi švelniai lyg šilkas ir suteikia matinį efektą. Soft Matte Lip Cream lūpų kremas – stebinančiai ilgai išlieka ir, priešingai nei kai kurie kiti matinį efektą suteikiantys lūpų dažai, drėkina lūpas.
Kaina: 7,39 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt ir parduotuvė NYX PC Panorama, Vilniuje
Spalvos:


Įpakavimas:








Rezultatas:





Mano nuomonė:
NYX SOFT MATTE LIP CREAM aš išbandžiau prieš gerus 3 metus, kai tik pradėjau rašyti blogą. Tada matiniai lūpų dažai nebuvo super madingi, todėl produktas taip ir liko neįvertintas. Šį kartą mano rankose perkamiausia STOCKHOLM spalva. Tūtbelė nude atspalvio, tačiau man atrodo, blizgio spalva šiltai rudai oranžinė, man tokios spalvos nepatinka. Žiūrint į paletę tikriausiai mano širdį užkariautų Abu Dhabi arba London, tačiau ir konsistencijai aš turiu pretenzijų. 
Labai smagus dalykas, kad kiekvienas blizgesys turi miesto pavadinimą, be galo faina gyventi Londone ir naudoti tokį pat blizgesį, arba atvežti matinį blizgį kaip prisiminimą apie kelionę. Dar vienas pliusas - skirtingų atspalvių įpakavimai, sumaišyti kosmetinėje bus sunku, patiko ir aplikatorius, švelnus ir leidžia labai tiksliai nudažyti lūpas net be pieštuko. Pačio blizgesio konsistencija nėra matinė, jis tampa matiniu po kelių minučių, tačiau nesilaiko visą dieną. Tai pusiau matinis blizgesio variantas, kuris po kelių valandų eina burbuliukais ir gumuliukais. Būtent tai man ir nepatiko, ių kitos pusės blizgiai nesausina lūpų. Aišku, tai labai gerai ir pigi alternatyvą, vertinant atspalvius, tačiau ieškočiau kiek patvaresnio varianto, pvz. Lingerie

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig