2016 m. lapkričio 15 d., antradienis

Kiehl’s Jeremyville Holiday 2016 Collection



Manau nėra jokios paslapties, į blogerių namus Kalėdos ateina mėnesiu anksčiau tam, kad mes spėtumėm viską išbandyti ir įvertinti, plius papasakoti skaitytojams. Vienu žodžiu, pirmoji Kalėdinė siunta buvo iš Kiehl's. Be jokios abejonės, Kiehl's tai nuostabi dovana kiekvienam: tiek mamai, tiek draugei, tiek kolegei, tiek savo vyrui. Be galo džiaugiuosi, kad šiais metais pagaliau Kiehl's parduotuvė yra ir Lietuvoje, pagaliau galima apžiūrėti, išbandyti, gauti mėginukus. Šiandien jūsų dėmesiui nuostabioji limituoto leidimo Kiehl's Holiday kolekcija.





Kiekvienais metais Kiehl's siūlo savo pirkėjams ypatingas limituoto leidimo kolekcijas, šį kartą tai Jeremyville. Jis yra animatorius, aktorius, iliustratorius, gyvena Brukline, NY. Būtent todėl pagrindiniu kolekcijos įkvėpimu yra Centrinis NY parkas, ant visų limituoto leidimo įpakavimų nupieštos žiemos linksmybės, viskas atrodo OMG kaip tobulai. Kiekvienais metais kolekcija būna išskirtinė, todėl būtina užsukti į parduotuvę PC Panoramoje ir palepinti save, o gal jau pagalvoti ir apie dovanas. 


Mano dėžutėje yra Tonizuojantis losjonas su medetkomis, rankų kremas su koriandru, kūno sviestas ir kūno šveitiklis iš limituotos "Grapefruit" kolekcijos.






Aš labai seniai norėjau išbandyti Kiehl's tonizuojantį losjoną su medetkomis, labai jau gundančiai atrodo medetkos buteliuke, kurios surinktos rankomis.  Plius mano vonioje stovi veido prausiklis su medetkomis, kuris deja skirtas labiau riebiai odai, tačiau buvo mano favoritu vasarą. Vienu žodžiu, noriu negaliu, būtent todėl be galo apsidžiaugiau pamačius būtent šį produktą savo dovanu dėžėje, plius su tokiu nuostabiu įpakavimu. Didelis pliusas - sudėtyje nėra alkoholio, todėl jis nedirgina odos,   suteikia gaivumo ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą, rekomenduojamas riebiai-normaliai odai. Mano oda mišri, bet man jis tiko ir patiko. Labai lengvas, kvapo beveik nesijaučia, tikrai gerai nuvalo ir tonizuoja veido odą, tačiau nesausina. 






Dar viena populiariausia Kiehl's kosmetikos priemonė - Whipped Body Butter. Mano rankose limituoto leidimo kremas su Greipfruto aromatu. Aš tikėjausi labai tirštos, aliejinės konsistencijos ir riebios tekstūros, tačiau kremas lyg putėsiai, labai lengvas, susigeria akimirksniu, o kaip švelniai kvepia greipfrutu, tiesiog pasaka. Aš manau tokia kūno priežiūros priemonė patiks visiems, ir mažiems, ir didelėms, nes aš likau sužavėta. Įpakavimas labai didelis, todėl kremo užteks iki pavasario.




Žiemą privalome rūpintis mūsų ranku oda, nešioti pirštines ir galu gale naudoti rankų kremą. Negaliu pasakyti, kad labai dažnai naudoju rankų kremą, ne, tik nagų odelių aliejuką, tačiau šitas tobulas Kiehl's rankų kremas stovi jau prie lovos, einant miegoti patepu rankas kiekvieną vakarą. Mane pakerėjo nuostabus kremo aromatas, tiršta konsistencija, kuri susigeria akimirksniu. Rankos apie dešimt minučių vis dar riebios, tačiau be galo malonus pamaitintos odos jausmas nepalieka manęs visą kitą dieną. Kremo sudėtyje taukmedžio sviestas ir vitaminas E. Jeigu reikėtų rinktis vieną produktą, tai šitas kremas mano favoritas.




na ir pabaigai kreminis kūno šveitiklis iš "Grapefruit" serijos. Jeigu naudoti kūno sviestą ir kūno šveitiklį kartu, kūnas nepasakomo švelnumo, o kvapas.... mmm... 






Apibendrinant noriu pasakyti, kad be galo smagu, kad Kiehl's parduotuvė jau yra Lietuvoje, smagu tai, kad aptarnavimas ir dėmesys klientui ten pirmoje vietoje, labai dažnai būnu Panoramoje, labai dažnai matau kaip konsultantai bendrauja su klientais, visada sakau sau "Vat būtent taip ir reikia".

Ačiū labai už dovaną, dėmesį ir nuostabias kosmetikos priemones,















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig