2016 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force


Aš jau pasakojau bloge apie plaukus atstatančią procedūrą su Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force priemonėmis, taip pat gavau visą rinkinį testavimui namuose, todėl jau pasiruošusi pasakoti apie rezultatą.










Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force stiprinantis šampūnas – tai švelnus, tačiau stiprinantis šampūnas be sulfatų itin silpniems plaukams. Jis apsaugo plauko fibrus neapsunkndamas plaukų, ir yra praturtintas Marulos aliejumi ir pantenliu. Specialiai sukurtas siekiant užtvirtinti, išlaikyti ir pratęsti BC Fibre Force salone suteiktų paslaugų poveikį. Saitų sąveikos stiprinimo technologija kuria saitus matricos viduje ir užsandarina viršutinį plauko paviršių.

Stiprinanti formulė valo, tuo pat metu aktyviai atkurdama saitus. Anionų tenzidai didina BC Fibre Force salone prieš plovimą šampūnu suteiktų paslaugų poveikį.

Pagrindinės sudedamosios dalys:

• Putų sistema be sulfatų

• Saitų sąveikos stiprinimo technologija

• Marulosaliejus

• Pantenolis

Naudojimas: Naudokite ant drėgnų plaukų. Švelniai įmasažuokite ir palikite 1-2 minutėms. Kruopščiai nuskalaukite. Jeigu reikia, pakartokite. Tęskite pagal instrukcijas atitinkamo BC Fibre Force priežiūros režimo. Tinka kasdieniam naudojimui.


Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force stiprinanti kaukė – tai praturtinta, intensyvaus poveikio, atkurianti kaukė itin silpniems plaukams, kurią galima naudoti kartą per savaitę. Papildomai su Saitų sąveikos stiprinimo technologija, praturtintos formulės sudėtyje yra papildomų puoselėjančių ingridientų, kurie veikia silpnas sritis giliam atkūrimui ir ilgai išliekančiam poveikiui.

Pagrindinės sudedamosios dalys:
• Saitų sąveikos stiprinimo technologija

• Kationų puoselėjantys ingridientai

• Pantenolis

Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force Infusion saitų sąveiką skatinanti priemonė naudojama prieš plaunant galvą šampūnu, pasižymi ilgai išliekančia saitų atkūrimo sistema, kuri intensyviai atkuria plauko vientisumą geresnei plaukų kokybei, išliekančiai net iki 60 dienų. Turi būti sumaišoma su BC Fibre Force Bonding Cream kremu prieš naudojimą.

Schwarzkopf Professional BC Fibre Force salone teikiamos saitų sąveikos stiprinimo paslaugos – tai prieš plaunant plaukus šampūnu vykdoma saitų stiprinimo sistema klientėms, kurių plaukai yra itin silpni, linkę lūžinėti ir nualinti cheminių arba fizinių procesų. BC Fibre Force Bonding Cream kremas ir BC Fibre Force Bond Connector Infusion priemonė sudaro efektyvią koncentraciją saitų sąveikos stiprinimo technologijos. Teigiami kationų polimerai polyquaternium-37 aktyviai veikia surišdamas neigiamai įkrautas, pažeistas plaukų sritis. Ši intensyvi atkurianti formulė užpildo ląsteles tarp plauko fibrų, atstato vidinių saitų vientisumą ir užsandarina išorinį paviršių.

Pagrindinės sudedamosios dalys BC Fibre Force Bond Connector Infusion priemonės: saitų sąveikos stiprinimo technologija, PQ-37.

Naudojimas:
Dubenėlyje sumaišykite 30 ml BC Fibre Force Bonding Cream kremo su 10 ml BC Fibre Force Bond Connector Infusion priemonės
Tepkite tiesiai ant sausų plaukų, prieš plaudami šampūnu. Storiems plaukams, sudrėkinkite plaukus vandeniu naudodami purškiklį prieš užtepant priemonę
Tepkite sekcija po sekcijos per visą plaukų ilgį ir ant galiukų, iššukuokite plaukus, kad priemonė tolygiai pasiskirstytų
Palikite 5-15 minučių ir kruopščiai nuskalaukite
Išplaukite plaukus BC Fibre Force stiprinančiu šampūnu siekiant užtvirtinti procedūrą ir išplaukti plaukus.
Šią procedūrą galima atlikti kartą per savaitę, 4 savaites iki cheminės procedūros tam, kad paruošti plaukus.


Nu vat, jeigu moksliniais žodžiais, o jeigu trumpai, priemonės skirtos tam, kad atstatyti plaukų būklę, paruošti plaukus dažymui ir cheminėms procedūroms. Visas priemones galima rasti www.inhair.lt internetinėje parduotuvėje, prieš perkant, konsultacija yra būtina.















Mano nuomonė:

Mano plaukai labai pažeisti, sausi, balinti, dažyti N kartų, o mano noras pagaliau juos atauginti. Kas matė paskutines mano nuotraukas, pasakau iš karto, ten prisegami plaukai, nei nuo vienos priemonės plaukai per naktį neužauga, todėl stebuklų laukti nereikia. Plaukai - ilgas ir nuoseklus procesas ir išskirtinis dėmesys priežiūrai.
Puikiai suprantu posakį, kad prižiūrėti ir puoselėti šviesius plaukus kainuoja žymiai daugiau, nei tamsius. Pasakysiu atvirai, ką bedaryčiau, vistiek galiukai sausi, jiems padėti gali tik žirklės, tačiau atlikus dažymą ir pirmąją Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force procedūrą, aš patikėjau, stebuklai egzistuoja. Aš tikrai neverčiu jūsų skaityti pilno procedūros aprašymo (jeigu darysite procedūrą namuose, skaityti būtina tam, kad sužinoti veikimo principą ir proporcijas), pasakau tik tai, kad šampūnas tinka kasdieniam naudojimui, kaukę galima naudoti kas savaitę, o ampules su koncentratų pagal poreikį (rekomenduojama irgi kartą per savaitę, bet iš kitos pusės priklauso nuo plaukų būklės)

Pradedame nuo įpakavimų, jie gražūs, žoriniai, stilingi, tačiau šampūną naudoti nėra patogu. Jeigu neužsukti pilnai, jis bėga, na o kaip užsukti kai plauni galvą? Labai neapgalvotas įpakavimas. Kaukė turi be galo malonų kramtomos gumos aromatą, labai gaila, kad jis nelieka ant plaukų, kaukės konsistencija tiršta, spalva - švelniai rožinė su blizgučiais. Nepastebimai, tačiau mano šampūnas dar beveik pilnas, o kaukė jau eina į pabaigą, tai reiškia, kad patiko ir aš ją įvertinau. Tačiau yra vienas bet: svarbiausiai jos nepadauginti, tikrai nerekomenduoju kaukės naudoti kiekvieną kartą plaunant plaukus, kas per daug, tas nesveika. Plaukai po kelių tokių plovimų bus riebūs, šiurkšti ir lyg vaškuoti. Dar vienas dalykas, kurį labai noriu pasakyti, po kaukės naudojimo plaukus būtina išskalauti kelis kartus papildomai. Būtent tada kaukė nesulipina plaukų, neapsunkina, suteikia apimties, minkštumo, žvilgesio ir atstota plaukus iš vidaus. Ar būtina naudoti koncentratą? Tikrai taip, tačiau irgi labai dozuotai, jis labai silikoninės konsistencijos, užpildo plaukų, todėl po naudojimo plaukai atrodo ypatingai gerai ir gražiai. Aš jau išnaudojau visus savo turėtus koncentratus ir noriu dar, nes prieš renginius, kai reikia tobulų plaukų, tai labai gera išeitis. Kaip dažnai galima naudoti koncentratą? aš manau pagal poreikį, bet ne dažniau nei kartą per savaitę, o geriau po 3-4 plovimų, būtent tiek išsilaiko efektas po naudojimo.

Ką aš noriu pasakyti, tik tiek, kad Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force linija man tiko ir patiko, ją nėra sunku naudoti namų sąlygomis, kaina nėra aukšta, o plaukai po naudojimo atrodo labai gerai. Mano plaukai nustojo slinkti, nelūžinėja, galiukai nėra super geri, tačiau aš vis dar jų nekerpu.

Ar rekomenduoju? tikrai taip, labai rekomenduoju nueiti į www.inhair.lt salonus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje konsultacijai.

PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Šiandien pamačiau foto kuryba.eu paskyroje https://www.facebook.com/kuryba.eu/photos/a.127457320684981.22875.118239004940146/1339650556132312/?type=3&theater
    Su tavo leidimu naudoja?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig