2016 m. lapkričio 29 d., antradienis

Urban Decay Kalėdos


Aš likau sužavėta savo Urban Decay dėžutės turiniu, labai noriu parodyti naujas kosmetikos priemones Jums, nes Naked paletės kiekis tirpsta parduotuvėje kaip sniegas po lietaus, todėl jeigu planuojate nusipirkti, reikia tai daryti kaip įmanoma greičiau. Šiandien tik pirmas įspūdis, nes laiko testavimui buvo labai mažai. Nuotraukos gavosi gražios, todėl skubu jomis pasidalinti, gali būti tai padaryti įtaką jūsų apsisprendimui...






Labai logiška, kad pradėti noriu nuo Naked Ultimate Basics šešėlių paletės, kur visos spalvos labai gerai pigmentuotos, matinės ir tinka bet kokiam makiažui, tiek dieniniam, tiek vakariniam. Įpakavimas patogus, su dideliu panoraminiu veidrodžiu. Puikiai žinote, kad prieš dar ateinant UD į Lietuvos rinką, jau turėjau beveik visas įmanomas paletes, todėl galiu pasakyti drąsiai, šitos paletės kokybė tikrai nenusileidžia. Didelis pliusas - šepetėlis, kuris tinka daryti makiažams, kas labai retas atvejis. Mano mėgstamiausios spalvos - bordo ir plytų, būtent jos buvo pagrindiniu akcentu darant šiandienos makiažą, prie paletės mes dar su jumis grįšime manau ne vieną kartą, tokios bazinės spalvos tikrai mano skonio, UD atstovai puikiai atspėjo mano norus.






Labai seniai žiūriu į UD makiažo šepetėlius, taip, taip, aš esu ištikima Sigma šepetėlių mylėtoja ir gerbėja, tačiau šitoje vietoje noriu pasakyti, UD šepetėliai pranoksta visus lūkesčius, nes fų formą man labai patinka, pasirinkimas didelis, tačiau ir kaina aukšta. Bet, prisiminant kiek sumokėjau už Sigma, noriu pasakyti, nieko baisaus, šepetėliai -ilgalaikė investicija, kuri to verta.
Mano rankose labai didelis šešėlių skaidymo šepetėlis, minkštas, patogus ir gerai atlieka savo darbą, plius jo dizainas modernus ir traukia akį. Jau surašiau kokių šepetėlių noriu iš UD, bandysiu įgyvendinti savo norą.




Įdomiausias ir labai neįpras produktas UD Liquid Moondust skystas šešėlius, kuris labai gražios nude-rožinės spalvos, blizga Kalėdiškai, gali būti naudojamas ant akių ir lūpų kaip akcentas, plius vietoje akių pravedimo. šepetėlis - plunksna, spalva tobula.







Na ir pabaigai limituoto leidimo UD Vintage lūpų dažai, mano atspalvis kreminis violetinės spalvos blizgučiai ASPHYXIA. Aš jo neplanuoju naudoti solo, tik tai kaip akcentą. Noriu pridurti, kad labiausiai patiko bronziniai atspalviai, nors violetinės spalvos mano silpnybė.








Apibendrinant noriu pasakyti, kad naujienų reikia ieškoti www.douglas.lt parduotuvėje


PR sample






















SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig