2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.12.29


Sveiki, sveiki, vyras išvažiavo labai anksti į darbą, manęs šiandien laukia labai daug darbų ir reikalų, todėl iš pat ryto jau prie blogo rašymo. Smagu iš pat ryto su kavos puodelių, kas tapo jau gera tradicija, ketvirtadieniais, skaityti blogus ir rašyti Beauty Talk rubriką. Šis Beauty Talk įrašas paskutinis šiais metais, ką norisi pasakyti, kad rubrikos populiarumas vis dar auga. Labai norėjau atrasti naujus blogerius, bet nei nuotraukų kokybė, nei tekstai, nei įrašų dažnumas bloge nėra pavyzdingas. Aš puikiai suvokiu, kodėl kitų blogų skaitomumas toks mažas. Ateini vieną kartą ateini kitą kartą, o įrašų vis nėra, daugiau niekam jau nebe įdomu. Su mūsų tempų įrašų reikia čia ir dabar... Būtent todėl čia ir dabar BEAUTY TALK>>>>






Sniegas, sekmadienis, skani kava, gera kompanija, būtent taip vyksta mūsų su Sandra fotosesijos lauke, na o rezultatą galite įvertinti patys.


Aš jau sau kelis kartus pasakiau, iš www.zaful.com reikia užsakyti kuprinę, bet kur tau, suknelės vis nugali. Simonos kuprinė labai graži ir kokybiška, pabaigsiu rubriką ir eisiu užsakysiu panašią sau.


Paminate, žadėjau labai ryškų Ingos drabužių derinuką... Pagaliau, pagaliau Inga įleido ryškias spalvas į savo gyvenimą.


Dar vienas nerealus dvynių madingas projektas, daugiau nuotraukų iš fotosesijos Lauros bloge.




Naujieji L'oreal lūpų blizgesiai ir tobulos Darjos nuotraukos, skaitome ir renkamės atspalvius.


Modesta savo blogo skaitytojams pasakoja apie bronzinę pudrą iš Avril. Aš turiu ir turėjau nemažai dekotaryvinės Avril kosmetikos, galiu pasakyti, visos priemonės pigmentuotos, geros ir sudėtis be 'blogiukų' Ar bronzinė pudra patiko Modestai skaitome jos bloge


Koks idealus plaukų priežiūros duetas pagal Kotryną? Manau atsakymą žinome visos, o kas nežino, skaito Kotrynos bloge naują įrašą


Tęsiame plaukų priežiūros temą ir Karolinos bloge skaitome apie sveiku plaukų ABC


Ką daryti, kad blogų plaukų diena netruktų visą sezoną arba apie  žiemos plaukų priežiūros ypatumus, skaitome Živilės bloge.


Ar žinojote apie magišką 185Cskaičiu, kuris tinka tiesinant ir džiovinant plaukus? Ne, tada skaitome Mortos naują įrašą, o aš nuo savęs noriu pridurti, kad apie šį skaičių jau seniai žinau GHD plaukų tiesintuvo dėka.


Nashi argan plaukų priežiūros priemonės man patiko, tačiau skaitant atsiliepimą Juodosios Plunksnos bloge, susimąsčiau, kokios mes skirtingos.... Man labiausiai patiko purškiamas balzamas ir plaukų kaukė.


Nors jau mano kosmetinėje karaliauja PUPA žiemos kolekcija, Eva savo blogo skaitytojams pasakoja apie PUPAART šešėlius, na o kodėl gi ne, jeigu paletė vis dar galima rasti parduotuvėje?


Kaip teisingai valyti veido odą skaitome Patricijos bloge. Aš nemanau, kad yra vienas unikalus receptas visų tipų odai, tačiau patarimus buvo perskaityti labai įdomu ir naudinga.


Niekada negalvojau kad esu jautri kvapams, o Dieve, kaip saldžiai kvepia Maty Kay Be Delighted kūno priežiūros priemonės. Aš niekaip negaliu jų išbandyti, nes kvapas griežtai ne namo, todėl pilną atsiliepimą skaitome Salomėjos bloge.


Ne tik plaukai reikalauja papildomos priežiūros žiemą, jūsų veido odai reikia ypatingo drėkinimo efekto, apie naują Biodermą liniją skaitome Viktorijos bloge.


Pabaigai saldi pagunda, mėlynių keksai su traškiu viršumi, na o po Naujųjų iš karto laikomės dietos...


Tokia buvo mūsų savaitė nuo Kalėdų iki Naujųjų metų...

Ačiū, kad skaitote,



MES.......













Susitiksime jau kitais metais...

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig