2016 m. gruodžio 10 d., šeštadienis

DOUGLAS AQUAFOCUS


Gero šeštadienio, mano brangieji. Gana seniai gavau DOUGLAS AQUAFOCUS veido priežiūros liniją testavimui. Mano rankose tirštos konsistencijos veido kremas ir įdomiausias šios linijos produktas - serumas. Aš jau pasiruošusi pasidalinti savo nuomone apie priemones su jumis.


Gamintojo aprašymas:





Maitinamasis veido kremas (Išsausėjusiai ir visų tipų odai)


Sodrus, riebios kreminės konsistencijos drėkinamasis kremas suteikia idealią drėgmės pusiausvyrą ir sudrėkina odą visai dienai. Giliai maitina odą visą dieną, nepalikdamas lipnumo pojūčio. Oda tampa švelni ir atsipalaidavusi. Pasitepus kremu, viršutiniai odos sluoksniai drėkinami iki 8 valandų. Išbandyta su 8 dalyviais.

Veikliosios medžiagos

• Trejopo poveikio kompleksas.

• Fosfolipidai, pagrindiniai biologinės ląstelių membranos struktūros komponentai, išsiskiria puikia trauka ir pagerina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 19,99 EUR

Intensive Serum (Drėkinamasis veido serumas) Išsausėjusiai ir visų tipų odai.

Šis serumas puoselėja odą ir optimizuoja drėkinimą. Oda tampa švelni, minkšta ir elastinga, nes atkuriama drėgmė giliuosiuose jos sluoksniuose. Oda tampa putlesnė. Malonios, lengvos konsistencijos serumas akimirksniu suteikia palengvėjimą išsausėjusiai odai, be to, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Rutulinė serumo tūbelė; rutuliuko medžiaga – chirurginis plienas.

Veikliosios medžiagos

• Trejopo poveikio kompleksas.

• Natrio hialuronatas stipriai drėkina odą ir sukuria apsauginę plėvelę. Hialurono rūgšties plėvelė padeda išlaikyti drėgmę. Minkštinamųjų medžiagų kompleksas gautas iš alyvuogių aliejaus.

Talpa: 30 ml.

Kaina: 19,99 EUR









Mano nuomonė:

Rudenį ir žiemos sezonu veido odai trūksta drėgmės, puikiai suvokiame, kad drėkinti reikia ne tik sausą, bet ir labai riebią odą. Nes odos drėkinimas ir riebalų išsiskyrimas procesai, kurie turi įtakos vienas kitam. Jeigu riebios odos nedrėkinti, ji tampa sausa- normali, riebalinės liaukos pradeda dirbti stipriau, kaip rezultatas odos būklė pablogėja kelis kartus. 
Šnekant apie DOUGLAS AQUAFOCUS naują liniją, negaliu nepagirti įpakavimų, jie tikrai patobulėjo. Kremo įpakavimas atrodo gražiai ir prabangiai, nors tai ir plastikas, vistiek norisi pagaliau atidaryti ir išbandyti. Nors gamintojas ir rašo, kad intensyvus kremas tinka visų tipų odai, aš tuo labai abejoju. Kremas tikrai gali patikti sausos ir normalios odos savininkėms, riebiai odai jis bus per sunkus,plius linijoje yra ir kremas -gelis. 
Kremo konsistencija labai tiršta, vaškinė, man jis nelabai patiko, galėčiau naudoti jį tik nakčiai, nes net mano odai jis kiek per sunkus. Kremas susigeria palaipsniui, po gerų dvidešimties minučių aš nuvalau likučius ir einu miegoti. Rezultatas - gerai pamaitinta veido odą.

Įdomiausias šios linijos produktas - serumas, kurio galiukas skirtas odos masažui. Pats serumas labai skystos konsistencijos, kvapas malonus ir gaivus. Man labiausiai patiko šaldantis masažinės galvutės efektas. Serumas susigeria akimirksniu, gerai drėkina, stangrina, bei puoselėja veido odą. Jeigu kremo dienos metu naudoti negaliu, serumas man kaip tik.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nėra universalaus recepto veido priežiūrai, labai rekomenduoju atrasti sau tinkančias kosmetikos priemones, nes graži oda - tai pamaitinta oda.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig