2016 m. gruodžio 10 d., šeštadienis

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Mask kaukė


Dievinu Korėjietiškas momentinio poveikio veido kaukes, labai smagu, kad jų asortimentas vis didėja parduotuvėje www.topbeauty.lt. Kainos yra įvairios, nuo pigiausių vos už 2 eurus iki labai prabangių nuo raukšlių Time Revolution. Šiandien universalus sprendimas toms, kieno oda mišri, kai reikia suteikti matiškumo T zonai ir stangrinti veido ovalą.





Gamintojo aprašymas:



MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Mask kaukė tai trijų sluoksnių, iš dviejų dalių susidedanti kaukė, kuri vos po vieno karto suteikia intensyvią priežiūrą Jūsų veido odai. Priemonė mažina smulkių raukšlelių matomumą, lygina, pagerina odos spalvos toną, drėkina, atstato ir jaunina Jūsų odą. Kaukė tinka visoms amžiaus grupėms ir odos tipams.
MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Mask kaukės sudėtyje yra didelės koncentracijos (80%) fermentuoto mielių ekstrakto, kuris drėkina ir stangrina odą, balansuoja riebalų išsiskirimą;
Kaukė susideda iš dviejų dalių:
  • Viršutinės veido dalies (T-zonos) kaukė - kontroliuoja riebalų išsiskyrimą, drėkina, valo odą;
  • Apatinės veido dalies (V-zonos) ir kaklo kaukė - suteikia odai elastingumo, paryškina veido kontūrus.
Naudojimas:
  1. Nuplaukite veidą ir patepkite jį toniku;
  2. Uždėkite viršutinės veido dalies (T-zonos) kaukę;
  3. Uždėkite apatinės veido dalies (V-zonos) ir kaklo kaukę;
  4. Palikite 15-20 min. 
  5. Nuimkite kaukę ir švelniai patapšnokite veidą, leidžiant esencijai pilnai įsigerti.
Kaina: 6,90 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Nuoširdžiai rekomenduoju užpirkti tokio tipo Korėjiškų kaukių švenčių sezonui, aš dažniausiai tokias kaukes naudoju prieš makiažą ir kitą dieną, jeigu reikia daryti makiažą. Vienu žodžius, į renginius (mados savaites) be tokių kaukių nevažiuoju, nes tokios kaukės tikras išsigelbėjimas ir atgaiva mano pavargusiai nuo makiažo veido odai.
Šį kartą nusprendžiau išbandyti naujieną, dviejų dalių veido kaukę. Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Missha Time Revolution serija viena iš prabangesnių, skirta giliam veido drėkinimui ir stangrinimui. Aš jau esu mačiusi dviejų dalių kaukes, tai tikrai labai patogu. Viršutinė dalis skirta T zonai reguliuoja riebalų išsiskyrimą, tobulai tinka prieš einant į renginius, taip oda pamaitinta, sudrėkinta, tačiau matiškumas išsilaiko žymiai ilgiau. Na o apatinė kaukės dalis skirta stangrinti veido ovalą ir smakro zoną. Labai didelio skirtumo (vizualinio ir kvapo) tarp viršutinės ir apatinės dalies aš nepastebėjau, tačiau rezultatas tikrai kitoks, ant nosies poros kiek susitraukė, veidas atrodo vizualiai lygesnis ir kosmetikos priemones tepasi geriau. Ties smakro zonos jaučiasi patempimas, todėl linkus galvoti, kad tai stangrinamasis poveikis.

Vienu žodžiu, labai rekomenduoju nepagailėti pinigų ir nusipirkti tokio tipo kaukes, tikrai įvertinsite per Kalėdinį maratoną.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig