2016 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

PUPA RedQueen akių šešėliai


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau sniegas. Ne, nepagalvokite, kad esu labai didelė sniego gerbėja, man, kaip daugeliui žmonių, patinka vasarą ir šiluma. Sniegas mano geras pagalbininkas todėl, kad nuo jo namuose šviesiau, o tai reiškia, kad gaunasi gražesnės nuotraukos. Juokas, juokais, tačiau PUPA šešėlius teko perfotografuoti net kelis kartus. Akys mato šių šešėlių grožį, o kamera ne. Kai rezultatas gavosi toks, kokio norėjau, galima skelbti nuotraukas ir rašyti atsiliepimą.



Sodrių spalvų akių šešėliai padės sukurti nuostabų šventinį makiažą, šiuos šešėlius galima naudoti sausu ir sudrėkintu teptuku, taip išgaunant švelnesnę ar ryškesnę spalvą.

Spalvų pasirinkimas:













Rezultatas:






Mano nuomonė:

Negaliu pasakyti, kad aš mono (vienos spalvos) šešėlių mylėtoja, aš dviem rankom už funkcionalumą ir šešėlių paletės. Tačiau šešėliai viena iš stipriųjų PUPA kosmetikos pusių. RedQueen kolekcijoje net keturių blizgių atspalvių šešėliai, nuo švelniai pieno spalvos ir šiltos bronzinės. Mano rankose dvi paskutinės (tamsiausios) spalvos, logiška, kad kiek chamelioninė Golden Bronze užkariavo mano širdį. Tamsiausias kolekcijoje Brown atspalvis irgi be galo gražus, bet Golden Bronze tiesiog tobulas. Aš sakyčiau jis labai tinka dieniniam makiažui. Aš ji naudoju tik solo ant akių, užtepu kiek daugiau blakstienų tušo. Vienu žodžiu, jeigu žiūrėti tiesiai, spalvos beveik nesimato, lyg akys net nebūtų padažyto, bet tik pasisuki šonu ir wow, tas nuostabus šampano spalvos švytėjimas ant akių. Nėra nei pigių blizgučių, nei shimerio, viskas atrodo labai gražiai ir subtiliai. Kaip aš ir sakiau, dievinu Kalėdines kolekcijas, kurias galima naudoti ir po Kalėdų, PUPA RedQueen akių šešėliai būtent tokie.
Dar vienas pliusas, įpakavimas, gražus, prabangus, auksinis, su šepetėliu, kuris gana patogus. Aišku, dramos ant akių toks šepetėlis nepadarys, tačiau vienos spalvos šešėlį užtepti galima drąsiai.

Vienu žodžiu, PUPA nenustoja stebinti, nors aš buvau labai skeptiška pamačius šešėlius ir norėjau padaryti konkursą ir padovanoti savo skaitytojams, išbandžiau, įvertinai ir įsimylėjau.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig