2016 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Pandora Kalėdos


Labas vakaras, mielosios, Šiandien vakariniam skaitymui labai trumpai apie Kalėdinę Pandora kolekciją, kuri tikrai išskirtinė ir patiks visiems karoliukų mylėtojoms ir gerbėjams. 



Garbės žodžio, Pandora papuošalai, apyrankės, žiedai, auskarai, karoliukai - liga, aš jau ja sergu labai seniai. Tik užeini į parduotuvę iš karto sugalvoji kad tau kažko reikia, kažkokio karoliuko vis norisi, trūksta iki pilnos laimės. Na o apie limituoto leidimo kolekcijas net nėra ką šnekėti, norisi susipirkti viską. Manau nėra jokios paslapties, kad Pandora karoliukai tai ne tik gražus papuošalas, tai dovana su mintimi ir nešanti išskirtinę reikšmę. 
Aš buvau parduotuvėje tikrai ne ilgai , nes jau pastoviai žinau ko noriu, mačiau kaip žmones pirko dovanas. Nepatikėsite, bet viena vyresnio amžiaus pora pirko savo penkioms anūkėms Pandora karoliukus. Visi karoliukai buvo skirtingi, parinkti su didele meile ir pagal atspalvius. Įdomu, ar mano mama žinotų kokio karoliuko norėčiau aš? Manau ne, todėl noriu pasakyti tik tiek, kad Pandora vienija žmones. Mano draugė dovanojo man Pandora karoliuką, mes tą savaitę, kai ji rinko dovaną,  susiskambinome kelis kartus daugiau nei įprastas, nes aš vis keičiau nuomonę,vis galvojau kokio noriu ir t.t. Aš jau nešneku apie tai, kai gauni vestuvių kvietimą su karoliukų arba pasiūlymų būti pamerge (pati negavau, bet tokius variantus esu mačiusi).

Kaip sakant Kalėdos stebuklų metas, kai svajonės pildosi, todėl gali būti, kad Kalėdų senelis eis į jūsų namus pro Pandora parduotuvę? Tada iš anksto rašome norų sąrašus.





Limituoto leisimo kolekcijos tiesiog tobulos, tačiau prieš perkant reikia įvertinti atspalvius, nes derinti juos būna ypatingai sunku. Mano vienas karoliukas žalias, aš jau negaliu nusipirkti raudono arba mėlyno. Ne, na galiu, bet kartu nešioti neišeis.



Na o čia mano širdis pradėjo plati žymiai stipriau, nes mėlyni karoliukai nerealiai gražūs...


Aš jau pasiruošiau žaliai ir šventiškai lyg eglutė, apie ta, ką išsirinkau parduotuvėje papasakosiu kiek vėliau, na o pabaigai noriu pasakyti, kad Pandora atrodo labai gražiai, nešioti apyrankę yra vienas malonumas, bet kitais metais aš daugiau dėmesio skirsiu žiedams. pastebėjote, žiedų beveik niekada nenešioju, net vestuvinio. Tačiau nujaučiu, kad Pandora tikrai nešiočiau...




Pandora karoliukų rekomenduoju ieškoti http://www.pandora.net/lt-lt, patikėkite, internetu paprasčiau išsirinkti ir sudeliuoti karoliukus, o parduotuvėje jei žinai ko nori, taip sutaupai laiko.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig