2016 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos



Gero pirmadienio, mano brangieji, iki Kalėdų liko mažiau nei dvi savaitės, o namai dar nepapuošti, nes neatkeliavo mano siuntos. Kodėl nėra eglutės? Nes suplanuota bendra namų dekoravimo fotosesija, vienu žodžiu, bloggers lifestyle. Šį kartą naujienų buvo labai daug, ačiū labai gamintojams, nes paskutiniu metu dovanos atkeliauja labai netikėtai.

Šią savaitę pasakosiu apie Redken plaukų šampūną, kuris labai skaniai kvepia bubble gum kramtoma guma


Pagaliau priėjau prie Advento kalendoriaus įrašų, nežinau kaip Jums, bet man labai kvailai atrodo kiekvienos dienos įrašas ką rašau kalendoriuje. Atrodo visas blogas apie kalendorius tik, todėl aš nusprendžiau tik apie patikusius produktus šnekėti plačiau. Kaip jau supratote, NYX matiniai blizgesiai patinka, bet tobulų atspalvių dar reikėtų paieškoti


Akinamai gražus PUPA auksinės spalvos higlighteris


BeYu spalvoti blakstienų tušai ir nerealūs rezultatai ant akių


Douglas akių šešėliai irgi iš Advento Kalendoriaus, patiko man neįprastos spalvos. Ar tokius nusipirkčiau parduotuvėje? Tikrai ne, bet Kalendorius priverčia išbandyti, ir ką galiu pasakyti, patiko


Na ir pabaigai apie vinilinius Oriflame lūpų blizgesius




Naujienos:

Stenders.... Rožes.... manau daugiau sakyti net nereikia, nes tai meilė ir pirmo žvilgsnio


Tobulas Advento kalendorius iš Lancome, žinau laukiate įrašų apie tai, ką radau viduje, bet pasakosiu tik apie labai patikusias priemones


Margarita rankų priežiūros priemonių rinkinukas, jau supakuotas dovanoti vyro senelei


Tiesą sakant, labai skeptiškai žiūrėjau į Aras, mano vyras taip pat. Mano vyras nenaudoja labai daug skirtingų veido priežiūros priemonių, jos naudojasi taupiai, todėl šitoje vietoje galima netaupyti pinigų, bet Aras padarė labai didelį įspūdį tiek priemonių kvapo atžvilgiu, tiek kokybe.


http://www.vitrinapro.lt siuntinukas su CND Creative Play nagų lakais ir tobuliausių pasaulyje plaukų aliejumi iš Lendan, kvapas nerealus, jeigu būtų tokie kvepalai, nusipirkčiau net nežiūrint į kainą.



Mano nuostabus UD prizas, visi tikriausiai matėte, kad laimėjau konkursą, tačiau dar nerodžiau ką gavau dovanu. Vienu žodžiu, tai tobuliausi UD Pro makiažo šepetėliai, Naked Skin kreminė pudra ir Smoky akių šešėlių paletė. 
UD Smoky paletę jau turiu, todėl labai norėčiau keistis į UD pirmą paletę arba į bet kurią VICE paletę (gali būti ne nauja), svarbu, kad būtų originali (jeigu noriste susikeisti, lavai laukiu jūsų žinutės)



Na ir pabaigai visai netikėtai gavau atviruką ir palinkėjimą iš Salomėjos... Ačiū tau labai ;-)))


Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

PS. jeigu lauktos apžvalgos vis dar nėra, reiškia gražios nuotraukos nesigavo ;-( 













SHARE:

2 komentarai

  1. Smagu, kad atvirukas nepasiklydo. O perskaičiau tavo žodžius apie Lendan aliejaus kvapą, tai šiandien nuėjau ir nusipirkau miniuką :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. AČIŪ TAU labai, tikrai nesitikėjau ;-)))) Lendan aliejaus nerealus kvapas, tiesiog tobulas

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig