2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Douglas EYE SHADOW QUAD


Mano kosmetinėje akių šešėlių palečių labai daug, tačiau taip jau atsitinka, kai žinai (na bent jau įsivaizduoji) kokios spalvos tau tinka ir patinka, tokių atspalvių šešėlius ir turi. Ar kada nors pati nusipirkčiau violetinės spalvos šešėlius? Tikriausiai, kad ne. Tačiau Douglas Advento kalendorius priverčia išbandyti visai netikėtas spalvas, juk Kalėdos stebuklų metas. šiandien labai trumpai apie Douglas šešėlius ir jų kokybę.



Keturių spalvų akių šešėliai
Keturių nuostabių atspalvių gama – nuo pastelinių atspalvių iki dūminių tonų. Pritaikyta tiek dieniniam lengvam makiažui, tiek rafinuotam vakariniam. Šilkinė konsistencija užtikrina intensyvų ir pagal individualų pageidavimą norimą rezultatą.
Talpa: 9,6g
Kaina: 14,99 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad šešėlius radau Douglas kalendoriuje, todėl neišbandyti negalėjau. Kaip jau sakiau, violetiniai atspalviai nebuvo mano mėgstamiausiais niekada, todėl jų beveik nėra mano kosmetinėje. Bet šiandien daugiau dėmesio šešėlių kokybei. Aš pasakyčiau taip, iš keturių atspalvių, du visiškai neverti dėmesio - baltas ir tamsiai violetinis. Balto matinio atspalvio beveik nesimato, jis ant tiek nepigmentuotas, kas išspausti iš jo ką nors beveik neišeina, na o tamsiai violetinis labai byra. Du kiti ryškiai violetiniai atspalviai labai geros kokybės ir stipriai pigmentuori, bet būkime realistais, su tokias atspalviais makiažo nepadarysi, jis gali būti naudojami tik kaip akcentai. Todėl vertinant šešėlių kainą ir kokybę noriu pasakyti, kad šitoje vietoje geriau susilaikyti, rinkoje per daug gerų šešėlių, o už tokius pinigus galima nusipirkit ir paletę (geresnės kokybės). 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kaip ir sakiau ne kartą, su Douglas kosmetika mano santykiai nėra paprasti, kažkas patinka, kažkas ne, tačiau Advento kalendorius tai buvo unikali galimybė išbandyti kaip įmanoma daugiau įvairių priemonių ir atrinkti tai, kas patinka ir tinka.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig