2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Douglas LOOSE GLITTER POWDER


Sveiki, brangieji, pagaliau visos dovanos nupirktos, paruoštos ir supakuotos. Būtent todėl dvi dienas iš eilės nebuvo vakarais jokių įrašų. Plius, pagaliau pavyko susitikti su draugėmis ir apsikeisti Kalėdinėmis dovanomis. Ką gavau... papasakosiu jau netrukus, na o kol kas šnekėsime apie Douglas LOOSE POWDER SPRAY. Iki Kalėdų liko vos kelios dienos, todėl labai svarbu savo kosmetinėje turėti nors vieną blizgią pudrą tam, kad suspindėti tą ypatingą vakarą.



Purškiamoji biri pudra 
Visų tipų odai.
Tekstūra
Itin lengvos sudėties priemonė, skirta naudoti su purškikliu visam kūnui ir veidui. Ji puikiai laikosi ant odos, tarsi būtų išskleidusi skaistumo skraistę. Be to, ji veikia kaip galinga termoreguliacinė medžiaga, akimirksniu atgaivinanti odą.
Pristatome naujieną - purškiamąją pudrą! 
Tviska kaip sidabras... Gardžiai kvepia... 
Tinka purkšti ant veido, iškirptės srities odos ir plaukų.
Talpa: 5g
Kaina: 9,99 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt
Įpakavimas:




Mano nuomonė:

Nieko nežinau, per Kalėdas spindėti yra būtina, todėl traukiame iš kosmetinės visus įmanomus ir turimus higlighterius, pudras ir blizgučius. Ne, niekada nesakiau, kad reikia visus blizgius naudoti kartu ir konkuruoti su Kalėdų eglute, kas yra ryškesnis. Jokiais būdais ne, tačiau prabangus švytėjimas yra privalomas, todėl šiandien labai trumpai apie purškiamą Douglas pudrą. 
Pudros įpakavimas labai gražus, Retro stiliaus su pompa. Man be galo patinka, tai savotiškas Kalėdų simbolis ir kosmetikos stalo puošmena. Pudros kvapas vanilinis, gana saldus, bet malonus. Pudros spalva - sidabrinė, purškiasi ir skaidosi gerai, tačiau blizgučiai labai jau dideli, tokios pudros tikrai nerekomenduoju veidui. Idealiausias pudros naudojimo variantas ant plaukų. Aš neseniai mačiau per vieną mados show šukuosenas su blizgučiais ir sidabrinė pudra, aš nusprendžiau, kad mano Kalėdinė šukuosena bus lygiai tokia pat. Mano plaukai ombre, šaknys tamsios, galiukai šviesūs, todėl perėjimas bus kur kas geresnis.


Na o pabaigai noriu pasakyti, kad internetinėje Douglas parduotuvėje pudrai taikoma nuolaida, todėl skubėkite pasinaudoti pasiūlymų, juk Kalėdos vieną kartą per metus.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig