2016 m. gruodžio 20 d., antradienis

ZAFUL Wish List



Rašyti apie Zaful internetinę parduotuvę, man vienas malonumas, čia naujienos atsiranda greičiausiai,  čia milžiniškas pasirinkimas ir greičiausias siuntimas, plius čia geriausiai veikia klientų aptarnavimo centras. Nes gavus vieną kartą (per kokius daugiau nei dešimt užsakymų) vieną nekokybišką suknelę, nusiunčiau nuotraukas ir be jokių klausimų atgavau pinigus į savo sąskaitą atgal. Vakar dariau nauja užsakymą, todėl paprašius padaryti Wish List'ą savo skaitytojams sutikau. 

Mano rekomendacijos yra labai tikslingos, aš nenoriu savo skaitytojams rekomenduoti bet ko, aš visada peržiūriu nuotraukas Instagrame, peržiūriu kaip atrodo vienas ar kitas daiktas. Vienu žodžiu, čia tik tai, ką tikrai užsakyčiau pati.

Pradėsime nuo Chokerių, manęs labai dažnai klausia, kur užsakyti ir nusipirkti pigiau, atsakymas labai paprastas - 



Triangle Flower Bar Choker Necklace Set



Negalėjau praeiti pro šią nuostabią suknelę, juodą, permatomą, idealiai atrodys su trumpu sijonu arba su veliūrinė trumpa bordo spalvos suknelė po apačia.

Embroidered Sheer Maxi Shirt Dress









Šita suknelė man patiko labiausiai, ji tokia šventinė, tokia prabangi ir atrodo puikiai. Mąstau, gal man jos reikia Velentino dienai?

Flare Sleeve Lace Panel Midi Dress







Į šitą suknelę aš labai seniai varvinau seilė, vis galvojau, noriu-nenoriu, reikia-nereikia. pagaliau nusprendžiau, REIKIA. Tai ilga, permatoma, išsiuvinėta gėlėmis suknelė. Mano galvoje jau keli šios suknelės nešiojimo būdai: su juodos spalvos bodi, su veliūrinė suknelė po apačia, su odinėmis kelnėmis....

Mesh Floral Embroidered Sheer Dress







Žiemos 'mush have', tobula žalia (yra ir kitų atspalvių) su nėriniais. Aš labai norėjau tokio tipo suknelės, tačiau man teko derinti megztinį ir sijoną, gavosi ne blogai, bet tokių rankovių tai nebuvo...

Lace Panel Cut Out Knitting Dress






Lace Trim suknelės hitų-hitas, tokią užsakiau ir aš.

Lace Trim Velvet Cami Dress



Šiltas paltukas su rožiniais kaliniais, na kodėl man link metų pabaigos pradėjo taip patikti rožinė spalva? Vakar tik pasakojau draugei, kad metų atspalviai ateina iki manęs link metų pabaigos. Gal jau reikia googlinti žalios spalvos drabužius?



Hooded Letter Padded Coat



Na ir mano rekomendracija -sidabrinė striukė, tokios kainos aš jau seniai nemačiau. Prisipažinsiu, ilgai gaudžiau, tačiau pati mokėjau apie 36$, būtent todėl tai palankiausia kaina pirkti, juk pavasaris jau ne už kalnų.

PU Biker Jacket




Nebuvo žmogaus, kuris nepastebėtų mano naujos skrybėlės ir madingiausių katės ausyčių, todėl atradau panašų variantą, noriu pasidalinti su Jumis nuoroda



Adjustable Outdoor Faux Pearls Cat's Ear Equestrian Cap



Na ir pabaigai tobulą rankinė, kuri tikrai bus dėmesio centre ir puikiai derės su žalios spalvos suknele.

Buckle Cartoon Pendant PU Leather Tote





Pabaigai noriu pasakyti, kad siuntos atkeliauja per 2-3 savaites iš Čekijos, aišku, per šventinį laikotarpį užsakymų reikia laukti ilgiau. Noriu priminti, kad man dar neteko mokėti muito mokesčių, nes siuntos iš Čekijos, tačiau tikimybė sumokėti lieka.



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig