2016 m. gruodžio 20 d., antradienis

NYX NYX SOFT MATTE LIP CREAM


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie NYX matinius lūpų blizgesius, kurios radau NYX Advento kalendoriuje. Kaip aš jau sakiau, gauta spalva Stockholm buvo per šilta. Gavau kalendorių laba apsidžiaugiau, juk jame beveik visos įmanomos spalvos, todėl kiekvieną dieną su dideliu malonumu atidarau ir vis atrandu naujas spalvas. Nusprendžiau labai trumpai papasakoti Jums apie keturias spalvas: Prague, Milan, Monte Carto, Copenhagen.



Pusiau lūpų dažai, pusiau lūpų blizgis – tai naujos kartos spalvą suteikiantis lūpų kremas, kuris tepasi švelniai lyg šilkas ir suteikia matinį efektą. Soft Matte Lip Cream lūpų kremas – stebinančiai ilgai išlieka ir, priešingai nei kai kurie kiti matinį efektą suteikiantys lūpų dažai, drėkina lūpas.
Kaina: 7,39 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt ir parduotuvė NYX PC Panorama, Vilniuje
Spalvos:








Milan:



Monte Carlo


Copenhagen


Prague


Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad akių šešėliai, kurios radau Advento kalendoriuje man patiko žymiai labiau.  Matiniai blizgiai yra geri, tačiau jie labai jau mažiukai. Man susidaro tokia nuomonė, kad buteliukai beveik tušti, todėl nudažyti lūpas būna sunku. Spalva dažosi nelygiai, atrodo ant lūpų ne taip, kaip turėtų (ypač tamsios spalvos). Aišku, labai norėjau išbandyti Moscow (tamsiai mėlyną) ir Havana (ryškiai violetinius) atspalvius, tačiau kalendoriuje yra tik tradicinės (visiems priimtinos) spalvos. 
Be jokios abejonės man labiausiai patiko raudonas Monte Carlo atspalvis, jis mažiausiai kaprizingas, gerai laikosi ir puikiai atrodo. Na o gal tiesiog raudoni atspalviai mano mėgstamiausi? Nežinau, bet jis mano favoritas, tikriausiai nusipirksiu pilną normalų įpakavimą.
Labai gražus ir sodrus Copenhagen atspalvis, tačiau spalva atrodo ant tiek nelygiai ant lūpų, kad pagelbėtų tik pieštukas per visą lūpų kontūrą ir ant visų lūpų. Realiame gyvenime aš daryčiau būtent taip, tačiau bloge mano tikslas parodyti rezultatą. O koks jis yra? Nežiūrint į tobulą spalvą, man nelabai patiko pačio blizgesio kokybė ir rezultatas ant lūpų, kur gaunasi kontūras tamsesnis, o lūpų viduriukas šviesesnis.
Labai geros kokybės Milan spalva, tik aš nelabai mėgstu rožinių atspalvių, dar tokių ryškių. Bet šitoje vietoje nei spalvai, nei kokybei, nei konsistencijai jokių priekaištų nėra. Tobula.
Na ir pabaigai labai ryški Prague Fuksija, kuri yra kiek kaprizinga, pigmentas nesusigeria į lūpas, nors lūpos atrodo matinės, spalvą galima labai lengvai nuvalyti. Ateinu aš į parduotuvę, o ant mano veido Prague atspalvis, nes vėjas ir ilgi plaukai padarė savo darbą. Ne, garbės žodžio, nesitikėjau, nes naudojant matinius lūpų dažus, kremus ir blizgius seniai pamiršau, kad reikia pastoviai žiūrėti į veidrodį.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad blizgesių kokybė priklauso nuo atspalvio, mano favoritu tapo Monte carto, labai rekomenduoju išbandyti. Na o mano kalendoriuje liko mažiausiai dar 8 neišbandytos spalvos, todėl laukite tęsinio....

PR sample


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig