2016 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

ORLY Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas "Breathable" Happy and Healthy


Iš Vitrina Pro parduotuvės aš gavau testavimui du naujus ORLY nagų lakus, bloge jau pasakojau apie pilką gražuolį, šiandien jūsų dėmesiui Rožinis "Saldainis". Vienu žodžiu, prieš užsakant, aš peržiūrėjau užsienio blogerių įrašus ir nuotraukas ir supratau, noriu būtent šių spalvų. Tiesą sakant, nagų lakų atspalvių pasirinkimas nėra super didelis, tačiau visos siūlomos spalvos labai gražios. 




Skirtingai nuo kitų nagų lakų, kurie taip pat sukuria apsaugą nagui Orly „Breathable“ pasižymi išskirtine deguoniai pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nago plokštelės drėgmės palaikymą.


Ką tokio ypatingo turi Orly „Breathable“ ?

Nago kvėpavimą užtikrinančią formulę.

Deguoniai pralaidžią formulę.

Nagų laką, kuriame gausu tokių medžiagų kaip: argano aliejus, provitamino B5, Vitamino C.

Nagų lako formulę, kuri apsaugo nagų laką nuo skilinėjimo ir atšokimo.

Trys viename formulę: bazinis sluoksnis, spalva ir viršutinis sluoksnis viename.


Talpa: 18 ml.

Kaina: 8,99 EUR

Kur pirkti: https://www.beautyforsale.eu/

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Aš labai vertinu visų blogerių darbą, nes kaip be jų pastangų aš galėčiau užsakyti kosmetikos priemonę iš internetinės parduotuvės? kaip galėčiau parinkti atspalvį? Niekaip, būtent todėl aš pati labai stengiuosi padaryti kaip įmanoma daugiau nuotraukų tam, kad žiūrint į jas skaitytojas galėtų apsispręsti, pirkti aš ne.
Kaip aš jau sakiau, Orly „Breathable“ nagų lakų atspalvių pasirinkimas nėra super didelis, tik 18 atspalvių, tačiau visos spalvos labai gražios ir pigmentuotos.  Happy and Healthy rožinės spalvos kremas, pakankamai ryškus ir gražus, atrodo labai pozityviai. Man labai patiko vidutinio tirštumo konsistencija, patiko kaip lakas atrodo ant nagų, tačiau viršutinis sluoksnis yra būtinas. Ant mano nagų du lako sluoksniai, pirmas atrodė nelabai, na o antras sulygino spalvą iki tobulo rezultato. 
Kaip sako gamintojas, lakas ne tik gražus, tačiau jo sudėtis yra geresnė, laką galima naudoti be bazės. Taip ir dariau, galiu pasakyti, lakuojasi tobulai, na o nuvalius laką, nagų plokštė negeltonuoja. Tai labai didelis pliusas. Mano manikiūras išdžiuvo stebuklingai greitai, na o ši spalva išsilaiko ant nagų apie keturias dienas.

Pirmoji pažintis su ORLY nagų lakais praėjo sėkmingai, manau tai ne paskutiniai gražuoliai mano nagų lakų kolekcijoje.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig