2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Kiehl's Daily Reviving Concentrate


Labas rytas, mano brangieji, per tokius šalčius (kaip aš pastoviai sakau, žiema atėjo visai netikėtai ir nelauktai) veido oda reikalauja papildomos priežiūros. Aplamai, šnekant apie veido odos priežiūrą vasarą ir žiemos sezonu noriu pasakyti, naudojamos priemonės keičiasi kardinaliai, tačiau Kiehl's Daily Reviving Concentrate lieka nepriklausomai nuo sezono.







Mano nuomonė:

Kaip ir sako gamintojas, tai 100% natūralių aliejų mišinys, kurie akimirksniu susigeria į odą, neriebina ir nekemša porų, tinka visų odos tipams. Koncentratas idealiai tinka apsaugoti veido odą dienos metu, gerai drėkina, suteikia švelnumo ir sveikos odos 'švytėjimo' efekto, suteikia odai energijos, maitina, aprūpina vitaminais ir vertingais aliejais. Imbierų šaknų ekstraktas veikia kaip antioksidantas, o tamanų aliejus ramina ir regeneruoja veido odos sluoksnius.
Tikrai nesumeluosiu, jeigu pasakysiu, kad tai vienas iš populiariausių Kiehl's produktų. Nežinau kodėl, tačiau naktinis veido aliejus pirkėjams patinka kiek labiau, nei dieninis. Man, asmeniškai, dieninis patinka labiau. Manau šitoje vietoje pirkėjai dar bijo naudoti aliejus dienos metu, kiekvienas susimąsto apie tai, ar veidas nebus riebaluotas, ar makiažas nepabėgs, ar tokios priemonės tinka normaliai ir riebiai odai, ar tik sausai ir pan.
Aš pradėsiu savo pasakojimą nuo įpakavimo, tai labai didelis pliusas - jis stiklinis su pipete. Dar didesniu pliusu skaitau skirtingos talpos aliejų buteliukus (15 ml., 30 ml., 50 ml), kiekvienas gali pasirinkti pagal savo pageidavimą. Pasakau iš karto, aš turėjau 10ml testerį, naudojau pusę vasaros. Kaip reikia naudoti: svarbiausiai nepadaugnti, porą lašelių aliejaus reikia sušildyti rankose ir paskirstyti ant veido. Nereikia nei trinti, nei masažuoti, tiesiog prispausti delnus prie veido, oda pasiims tiek aliejaus, kiek jai reikia, būtent todėl ir sakoma, kad aliejus tinka visų tipų odai. Gryna tiesa, vasarą mano odos tipas - riebi oda, žiemą - sausa, galiu naudoti aliejuką nepriklausomai nuo sezono.
Aliejus labai maloniai kvepia, sakyčiau tai mano odos 'apelsinų sultys' iš ryto. Kiehl's Daily Reviving Concentrate nekemša porų, gerai maitina ir drėkina net giliuosius odos sluoksnius, veidas po naudojimo stangrus ir pailsėjęs, aliejus suteikia energijos ne tik odai, bet ir man. Labai rekomenduoju išbandyti, tai mano mėgstamiausia Kiehl's kosmetikos priemonė veido priežiūrai.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig