2016 m. gruodžio 2 d., penktadienis

#Nashi Argan


Vakar aš skubėjau į plaukų priežiūros priemonių Nashi Argan pristatymą. Mes gavome labai gražius kvietimus, kurį rodžiau Instagram Istorijoje, ten buvo ne tik pakvietimas ir mėginukai tam, kad jau žinoti ko tikėtis. Man plaukų priežiūros priemonių niekada nebus per mažai, ypač jeigu sudėtyje yra aliejai, o kvapas rytietiškas, salstelėjusi mediena.



Truputi istorijos:

#100% PAGAMINTA ITALIJOJE
Socialiai tvarūs aukštos kokybės produktai gaminami šalies viduje, su etikete „100% pagaminta Italijoje”, iš atrinktų geriausių žaliavų.
Landoll kontroliuoja kiekvieną gamybos proceso etapą: nuo produkcijos dizaino iki pagaminimo. 
Įmonė strategiškai yra įsikūrusi Lombardijos širdyje, kur kiekvienas produktas yra išbandomas, realizuojamas ir patikrinamas prieš paleidžiant į profesionalų rinką.
Landoll vadovaujasi atsakingais sprendimais aukštos kokybės socialiai tvarių produktų gamyboje.

#EKOLOGINIS TVARUMAS
Visa gamyboje naudojama energija yra gaunama iš atsinaujinančių vidaus šaltinių. Nuo 2015 m. įmonėje taip pat yra įrengta atvirkštinio osmoso sistema vandens valymui, naudojama visiems procesams. Ši sistema veikimo metu nenaudoja jokių chemikalų!
Nashi Argan linijos produktų pakuotės yra pagamintos iš perdirbtų bei perdirbamų medžiagų.  
Be to, nuo 2015 m. įmonė remia „Fondo Ambiente Italiano“, siekiant išsaugoti aplinkosaugos ir kultūros paveldą.




Nashi Argan liniją sudaro tik penkios priemonės: Plaukų šampūnas (kuris pasak atsrovų tinka visų plaukų tipams), kaukė, balzamas, nenuplaunamas balzamas ir aliejus.





Dauguma klausinėjo, ką reiškia Nashi žodis, tai vat, iš japonų kalbos - didelė kriaušė. Būtent tokius desertus ir ragavome vakaro pabaigoje.


Mano nuomonė:

Man labai patiko priemonių dizainas, toks itališkas, minimalistinis ir labai gražiai turėtų atrodyti vonioje. Smagu, kad tik penkios priemonės, kurios tinka visų plaukų tipams. Dar noriu pridurti, kad aromatas tiesiog dieviškas, kam patinka rytietiški kvapai būtinai tai įvertins. Na o kol kas tiek, daugiau pasakyti apie pačias priemones geliu, nes testavimui gavau labai jau mažas versijas, to tikrai neužtenka sudaryti nuomonei. 















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig