2016 m. gruodžio 2 d., penktadienis

PUPA akių ir lūpų makiažo valiklis


Labas rytas, mano brangieji, su kokiu mielu noru aš praleisčiau šį pusdienį namuose ir skirčiau jį darbui, net neįsivaizduojate. Taačiau susitikimai, susitikimai,ir dar kartą susitikimai. Reikia bėgti, lėkti, skubėti, o vakare kažką rašyti tiesiog nėra jėgų. Labai atsiprašau, vakar palikau jūsų be Beauty Talk rubrikos, pasistengsiu šeštadienį iš ryto ją paskelbti, nes šiandien irgi nespėsiu. Na o pirmas įrašas šiandien apie PUPA akių ir lūpų makiažo valiklį, kuris skirtas vandeniui atsparaus makiažo valymui.










Mano nuomonė:

Aš Dievinu, tiesiog Dievinu PUPA dekoratyvinę kosmetiką ir kūno priežiūros liniją, girdėjau apie veido priežiūrą, bet tik tai viena ausim. Nustebau dabar ieškant informacijos, kad yra ir losjonai, ir pieneliai, ir akių makiažo valikliai, vienu žodžiu, pilnas asortimentas. Mano rankose akių makiažo valiklis, kuris būtinas naudojant matinius lūpų dažus ir vandeniui atsparius blakstienų tušus. Šis valiklis nėra super riebios konsistencijos (kaip L'oreal), bet susitvarko su makiažu ypatingai gerai ir be didelių pastangų. Kaip aš jau sakiau ne kartą savo bloge, svarbiausiai kad priemonė nedirgintų akių, galiu patvirtinti - negirgina, o svarbiausiai sudėtyje nėra Parabenų. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, ateina Kalėdos, vakarėlių ir švenčių iki paryčių metas, todėl svarbiausiai neužmiršti vakare nuvalyti makiažą, leiskite savo odai pailsėti ir pabusti žvaliai iš ryto. naudokite geras makiažo priemones, būkite gražios.

PUPA kosmetikos stendų ieškome Kristiana ir Kosmada parduotuvėse.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig