2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis

PUPA RED QUEEN Pure Gold Higlighter


Labas rytas.... Jeigu reikėtų įvardinti gražiausią šio Kalėdinio sezono makiažo priemonę, be jokios abejonės tai būtų PUPA RED QUEEN Pure Gold Higlighter spindesio suteikianti pudra. Aš kelias savaites į ją tiesiog žiūrėdavau, buvo gaila bandyti, nes raštai ir karūna ant pudros atrodo labai gražiai, stilingai ir neįprastai.









Mano nuomonė:

Tikriausiai puikiai žinote, dažniausiai Kalėdinės kolekcijos būna blizgios, raudonos, auksinės ir sidabrinės. Šiais metais PUPA užkariavo rinką, kolekcija atrodo nuostabiai. Labai didelis pliusas - kolekcijoje galima rasti kosmetikos priemonių, kurias galima naudoti kiekvieną dieną, ir kosmetikos priemonių 'sielai'. Būtent taip aš vadinu visas auksinės, sidabrinės pudras, higlighterius ir labai blizgius šešėlius, kurių kiekvieną dieną naudoti neišeina. Būkime realistais, tokias priemones naudojame kelis kartus per šventes ir viskas, BET, būtent tokios priemones prašosi į rankas, būtent tokią priemonę norisi nusipirkti. 
Šnekant apie PUPA RED QUEEN Pure Gold Higlighterį, jis labiau iš antros grupės. Higlighterio spalva labai auksinė, tačiau jį galima naudoti ir vietoje šešėlių, ir kaip spindesio suteikiančią priemonę. Priemonės konsistencija minkšta, tekstūra labai maloni, gerai pigmentuota, puikiai skaidosi ir laikosi visą dieną. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kartais verta palepinti save ir turėti savo kosmetinėje būtent tokią gražią pudrą, kuri ištiesus metus primins apie Kalėdas.
Naujienos ieškome Kristiana ir Kosmada parduotuvėse,

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig