2016 m. gruodžio 16 d., penktadienis

Oriflame „MILK & HONEY GOLD“


Pirmadienį iš ryto mane pasiekė Oriflame Kalėdinė dovana, per savaitę aš jau spėjau kelis kartus išbandyti ir įvertinti gautas kūno priežiūros priemones. Šiandien labai trumpai noriu papasakoti apie  „MILK & HONEY GOLD“ kūno priežiūros liniją.






Žinant puikias medaus ir pieno savybes, sukurta nuostabi „Milk & Honey Gold“ kolekcija. Nuostabi, intensyviai maitinanti rankų ir kūno priežiūra su organinės kilmės pieno ir medaus ekstraktais, kurie drėkina ir kondicionuoja, kad oda būtų ypatingai švelni, glotni.

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Pasilepink! 







Mano nuomonė:

Ačiū labai atstovams už siurprizą, buvo tikra malonu gauti tokią dovaną, juolab Oriflame parfumuotos kūno priežiūros linijos priemonių man bandyti dar neteko, nors bendradarbiauju su jais labai seniai. Be jokios abejonės, mano mėgstamiausias Oriflame segmentas - Kvepalai, labai gera kokybė ir nuostabūs kvapai.
Vienu žodžiu, medaus kvapas nėra mano mėgstamiausias, bet čia medus neįprastas, ne saldus ir prabangus, vos vos primina Oriflame Gordani Gold kvepalų kvapą, todėl iš karto įvertinau ir išbandžiau. Labiausiai man patiko maitinamasis rankų ir kūno kremas, kurio tekstūra labai lengva, susigeria akimirksniu, o kvapas stipriausiai. Kremas gerai drėkina kūno oda, kūnas po naudojimo švelnūs, pamaitintas ir labai skaniai kvepia. Aš specialiai pasitepiau rankas šiuo kremu, rašau atsiliepimą ir mėgaujuosi aromatu. Antroje vietoje kreminis dušo prausiklis, kurio sudėtyje organinės kilmės pieno ir medaus ekstraktai. Muilo mes beveik nenaudojame, tačiau aš padėjau į spintą, dabar net mano drabužiai kvepia šiuo nuostabiu aromatu.

Man labai patiko šį kūno priežiūros linija, dabar būtinai prie kiekvienų kvepalų prašysiu ir kūno kremų, nes jų aromatas, konsistencija ir tekstūra - tobuli. Labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig