2016 m. gruodžio 16 d., penktadienis

Redken Extreme šampūnas


Vakar jau susimąsčiau, juk pasibaigia metai, gal rimtai reikia aprašyti geriausias plaukų priežiūros priemones? tačiau kaip išsirinkti geriausius? Juk per metus pasikeitė ne tik mano plaukų spalva, bet ir plaukų būklė. Iš labai sausų, nutriušusių ir pažeistų, mano plaukai tapo normaliais (aišku, galiukai dar nelabai tobuli, bet jau eina link to), nuo šaknų mano plaukai jau visiškai gyvi ir nepažeisti. Logiška, kad ir priemones, kurias naudojau metų pradžioje man jau nebetinka. Šiandien jūsų dėmesiui vienas iš mano mėgstamiausių plaukų priežiūros brandų - Redken. Šnekėsime apie plaukų šampūną sausiems ir pažeistiems plaukams.





Gamintojo aprašymas:


Redken Extreme šampūnas yra sausiems, pažeistiems, lūžinėjantiems plaukams skirta plaukų priežiūros priemonė, švelniai valanti ir atstatanti plaukus. Turtingos šio šampūno formulės dėka plaukai tampa švelnesni, glotnesni bei lengviau sukontroliuojami. Stresuotus plaukus reikia prižiūrėti taip pat kaip ir stresuotą kūną, tai yra, juo reikia tinkamai prižiūrėti, pamaitinti ir atgaivinti. Redken Extreme šampūnas praturtintas keramidais ir proteinais, kurie panaikina plaukams padarytą žalą iš vidaus, taip pat apsaugo plaukus nuo galimos žalos bei išsišakojimo, nuolatos juos stiprindamas. 

Naudojimas: įtrinkite nedidelį kiekį Redken Extreme šampūno į šlapius plaukus ir pamasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Talpa: 300 ml.

Kaina: 16,80 EUR


Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Tai jau nebe pirma Redken Extreme plaukų priežiūros priemonė mano kosmetinėje, aš turiu tobulą nenuplaunamą balzamą, kurį naudoju vietoje plaukų kaukių ir kondicionerių, todėl be galo apsidžiaugiau gavus dovanu šios linijos šampūną.
Tikriausiai reikia pasakyti iš karto, kad jeigu jūsų plaukai riebūs arba normalūs, ši linija ne Jums. Redken Extreme skirta labai sausiems ir pažeistiems plaukams, tačiau aš net pati nedrįsčiau naudoti plaukų kaukės, nes man pilnai užtenka šampūno ir nenuplaunamo kondicioneriaus. Plaukų kaukė - tai labai sunki artilerija ir gilus plaukų atstatymas.
Pirmas įspūdis - nerealus, saldus kramtomos gumos kvapas, labai tiršta ir sodri konsistencija. Šampūno reikia labai mažai, dar labai svarbu šampūną išskalauti iš plaukų po naudojimo. Kaip sako specialistai, jeigu tau jau atrodo, kad plaukų šampūno nebeiko ant plaukų, reikia perplauti plaukus dar kelis kartus. Redken Extreme šampūnas labai švelniai plauna, nedirgina galvos odos, po plovimo plaukai jau švelnus. Labai gaila, kad kramtomos gumos kvapas greitai išgaruoja ir nelieka. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad ne vienas šampūnas negali išspręsti sausų ir pažeistų plaukų problemos, šampūnas skirtas tams, kad pašalinti nešvarumus ir nedirginti galvos odos, tačiau egzistuoja šampūnai, kurie paruošia plaukus kitoms procedūroms, Redken būtent iš tos serijos.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig