2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Stenders ROSE (Salt Scrub, Body Yogurt, Shower Souffle)


Jeigu aš vakar nusprendžiau pailsėti ir pagaliau nuvažiuoti aplankyti mamą, šiandien dirbu, dirbu ir dar kartą dirbu. Aš jau pasakojau bloge apie Stenders salelę, kur labai daug įvairių kūno, veido, plaukų priežiūros priemonių, o taip pat natūralios žvakės ir namų kvapai. Bet ką reiškia pasakojimas be testavimo? Nieko, todėl šiandien plačiai šnekėsime apie Rožių kūno priežiūros liniją.










Mano nuomonė:

Stenders siūlo labai platų kvapų ir tekstūrų pasirinkimą savo pirkėjams, aišku, aš nebūčiau aš, jeigu nepasirinkčiau rožių. Rožės mano meilė visiems laikams, bet rožių kvapas būna skirtingas. Stenders - tai labai švelnus, neįkyrus ir natūralus, tai rožinių rožių puokštė, kuri groja lengvo kvapo simfoniją. Net naudojant visas priemones kartus, dūsauti dėl per stipraus kvapo tikrai neteks. 

Grįžtant prie priemonių su rožėmis pasirinkimo, noriu pasakyti, kad ir Stenders tekstūros labai jau neįprastos. Taip, yra paprasta ir visiems suprantama dušo želė, tačiau aš savo dėžutėje radau Shower Souffle.Tai pakankamai kietos, sviestinės konsistencijos kremas, kuris sumaišius su vandeniu virsta kreminiu prausikliu. Labai patiko poveikis, suflė ištiesių plauna labai švelniai ir nesausina kūno, tačiau kiekvienai dienai tikrai nusipirkčiau geriau dušo želę, nes naudoti paprasčiau ir lengviau, ypač po dušu. Suflė - tai vakarinis ritualas, kai niekur nereikia skubėti, galima skirti laiko savo malonumui ir vonioms procedūroms.

 Labiausiai nustebino druskos pagrindu pagamintas kūno šveitiklis, kurio sudėtyje vien aliejai ir Rožių žiedai. Šveitiklio kvapas fantastiškas, jis gerai poliruoja ir maitina kūno odą, aš ne nenorėjau po jo naudoti nei dušo želės nei prausiklio, kūno oda labai švelni, pamaitinta ir kvepia rožėmis. Sakyčiau toks kūno šveitiklis privalo būti kiekvienos iš mūsų vonioje, po sunkios darbo savaitės, penktadienį SPA procedūroms namuose.
Na ir paskutinis išbandytas produktas irgi neįprastas, tai Body Yogurt, o kitaip tariant, labai lengvas kūno losjonas. Mano nuomonė - tokia tekstūra idealiai tinka vasarai, žiemą norėtųsi kremo arba sviesto, bet iš esmės produktas superinis, susigeria akimirksniu, gerai drėkina ir turi vos jaučiamą šaldomąjį efektą.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Stenders rožės man be galo patiko, tačiau aš mielai išbandysiu ir kitas priemones, labai jau 'skaniai' atrodė šaltalankių dušo aliejus ir gintaro kūno šveitiklis. Taip pat noriu priminti, kad visas aprašytas priemones rasite PC Panorama, pirmame aukšte Stenders salelėje. Čia pat pakuojamos ir dovanos, nes Stenders labai smagu naudoti pačiai, bet dar smagiau dovanoti.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig