2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Wilhelm Bergman Classic Peraggi


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien vakariniam skaitymui parašiau dar vieną įrašą apie laikrodį. Pilnai tikiu, kad jau galvojate apie Kalėdines dovanas, pilnai suprantu, kad gali būti ieškote dovanos ne tik savo šeimos nariams ir draugams, bet ir sau. Kas galėtų būti geriau už naują laikrodį? Wilhelm Bergman tikrai yra iš ko pasirinkti.



Šiandien mes vėl šnekame apie klasikinius laikrodžius, nes aš save pasiėmiau į rankas ir bandau derinti klasikinius drabužius, tačiau stengiuosi tai daryti taip, kad klasikiniai drabužiai neatrodytų nuobodžiai. Plius artėja šventinis periodas, kai visi ieško dovanų, o pradėti Naujus metus nuo naujo laikrodžio labai gera mintis. Tegul viskas kas buvo gera lieka, o naujas laikrodis tegul skaičiuoja sėkmės laiką nuo pat pradžios.

Wilhelm Bergman laikrodžių sostinė gimtasis WB kraštas, Skandinavijos mieste Geteborge, Švedijoje. Laikrodžiu dizainas klasikinis, tačiau gamintojas nori pabrėžti, kad tokia klasika tinka bet kokiai progai ir prie bet kokiu drabužių.

Wilhelm Bergmano įkvėpimu buvo kelionė į saulėtą Genuja, Italijos Rivjera. Būtent prabangus gyvenimo būdas, nuostabūs orai ir vaizdingas kraštovaizdis padarė tokį įspūdį.

"Paprastumas yra didžiausias išmanymas", būtent tokie Wilhelm Bergman laikrodžiai.

Nuo šitų žodžių net aš susimąsčiau ir pradėjau į klasiką ir paprastumą žiūrėti jau kitu kampu. Na o dabar apie pačius laikrodžius.


http://www.wilhelmbergman.com internetinėje parduotuvėje surasite labai daug gražių ir klasikinių laikrodžių modelių. Mano pasirinkimas - Classic Peraggi, tai Rose Gold spalvos su juodu ciferblatu ir metaline apyranke laikrodis. Laikrodis užsisega labai patogiai, tinka tiek merginoms, kurių ranka labai plona, tiek vyrams.

na o dabar žiūrime nuotraukas....












Aš likau sužavėta tiek modeliu, tiek kompanijos filosofija, tiek laikrodžių pasirinkimų ir kokybe. Wilhelm Bergman laikrodis atrodo labai ypatingai, prabangiai, tačiau iš kitos pusės - tai klasika ir paprastumas viename. 

Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie pristatymą, jis atkeliavo labai greitai, per penkias dienas, plius jį man atvežė namo, kas labai patogu.

Na ir pabaigai, perkant du ar daugiau laikrodžiu http://www.wilhelmbergman.com  su kodu "XMAS16" gausite net 30 Eur nuolaidą. Na o Instagram @wilhelmbergman rasite ir kitus Wilhelm Bergman laikrodžių modelius.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig